Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-nowa-81

kto chce na nowym, z nową rozpocząć nowy dział życia?:-)

Polecane posty

przechodzę na dietę :-) standard... :) szukam chętnych ludzi aby się połączyć i wspólnie mobilizować :-)

taka racjonalną... rano jem np. kromkę czarnego ziarnistego chlebka z pomidorkiem, obiad pierś kurczaka z warzywami, kolacja białko :-) owoc jednej dziennie jako drugie śniadanie, no i od jutra ide na fitness mam juz karnet :-) 3 lata temu schudłam na south beach 25 kg, z wagi 120 kg :( wiem wiem... dziś robię kontynuację z wagi 92 :-) do 30 roku życia tj. do grudnia, obiecałam sobie, że będę ważyć nieco ponad 70 kg :-) czyli co zrzutu 20 kg :)

mam problemy z silą wolą i nerwami w związku z czym oczywiście kom-pulsy gwarantowane... walczę z nimi ok paru lat i już jest lepiej, już się nie rzucam na jedzenie, ale miłoby by było się powspierać :-)

To mamy tyle samo do zrzucenia :) Jesli 81 to Twoj rocznik to i ten sam wiek :) Ja stosuję dietę Dukana od 3 dni i jestem z niej bardzo zadowolona :)

Gość pumpernikiell
powiedzcie mi, mozna go jesc na diecie? rano kromeczke:)

tak tak to mój rocznik :D w grudniu skończę magiczne 30 lat i tak sobie pomyślałam, że skoro nowy rozdział życia... :-) warto by wyglądać ekstra!!! :) Dukan jest dla mnie ciut męczący, byłam na nim schudłam owszem ale zaraz nadrobiam, nie rzucając się na jedzenie a wprowadzając pieczywo i owoc, więc stwierdziłam, że to bez sensu, chce schudnąć zdrowo i z głową aby nie obniżyć metabolizmu, w końcu nie młodniejemy :-) na south beach też się dobrze czułam, i w zasadzie moja dieta to II etap South Beach :) wolniej się chudnie ale skutecznie :-) polecam ci gorąco, troszkę mnie też przerażają komentarze lekarzy o Dukanie... :-o

raz go jadłam i coś mi nie podchodzi, ale pewnie można. Ja jem czarny razowy z wieloma ziarnami, dużo jogurtów naturalnych, także do sałatek i owoców :-)

Gość pumpernikiell
ma niski wskaznik IG wiec dluzej nie jest sie glodnym

A ja w listopadzie będę miała 3 z przodu hehe ;) Na razie zostanę z wujkiem Dukanem. Jedzonko mi nie przeszkadza, bo jem wiele różnych pysznych rzeczy. Uwielbiam ryby wędzone i jajka :D Jeszcze ćwiczę. Rowerek, stepper i a6w. W sobotę bedzie oficjalne ważenie i zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;)

pumpernikiell- a to ciekawe, muszę sprawdzić, myślisz ze ma niższy niż razowy?? trzeba sprawdzić :-)

Gość pumpernikiell
tak, w granicach 40, 50 sprawdzalam i jest w grupie produktow zalecanych

bellabella - możemy sobie modyfikować jakoś posiłki i podsyłać ciekawe przepisy, nie wiem jak ty tam z warzywa teraz czy już możesz czy jak :) z Dukana to najlepsze są przepisy na słodkości!!!! jogurt na słodko jest niezastąpiony!!!! :) a często chodzi za mną coś słodkiego.

Jeszcze nie mogę jeść warzyw. Dopiero za kilka dni. Teraz w głowie mam same proteiny i tylko o nich myślę ;) aa i jeszcze piję zieloną i czerwoną herbatkę. Tez to lubię, więc jakoś chyba nie cierpię na tej diecie ;)

może sobie zakupię i sprawdzimy :) zjadlam o 18 salatkę i kurczę coś głodna jestem, nie wiem czy powinnam coś jesc, ale mam @ i czuje jakis mały głód :D:D

bellabella - a czerwona tez fajna, ale podobno trzeba kupić oryginalną, masz taką, bo nie wiem może kupię w torebkach, moze działa?:D

Ja mam pu-erh od Bio Active. Nie jest zła w smaku. Lubię takie smaki, wszelkie ziółka mniam mniam ;) A takie sypane są dostępne w sklepach z herbatami. Może i sa lepsze, ale na razie muszę swoją wykończyć bo będzie lezała przez nastepny rok ;) Idę zaraz poćwiczyć a6w, zjem serek i na dziś finito :)

Gość malinowyherbacianyogrod123
Czesc Dziewczyny , moge się dołaczyc?ja co prawda nie mam 3 z przodu...przy Was to Małolata jestem;) żartyuje zartuje,,,,a teraz na poważnie to również chce diete racjonalną wprowadzić i miło będzie się dopingować

bellabella - hehe ja też tak mam, kupuje tysiące herbat a pozniej szafki nie mogę domknąć :D:D:D:D więc może tez kupie taką jak radzisz, tylko jak mam przełknąć znów tą ziemie... :D jakbym zęby w glebe wsadziła, ale co tam, czego się nie robi dla idealnej figury ;-) malinowyherbacianyogrod123 - pewnie, że możesz :D nie ważny wiek, ważny wspólny cel :D

moj cel to wrzesien i waga 49 więc do boju herbaty wszelkiego rodzaju spijam litrami to już mamy wspólny temat :)

W mojej szafce jest z 10 herbat owocowych, które systematycznie oddaje mamie a potem kupuję inne i tak w kółko hehe. Kilka zielonych, czerwona, jakaś mięta...co mi przypomina, że kawa się kończy hehe ;) Nie wiem co jedno ma wspólnego z drugim, ale tak jakoś mi się przypomniało teraz ;)

165 cm wzrostu -wolałabym wiecej; wiek 28 -wolalabym mniej:)

z herbat czerwona tak 3 razy w tygod. pijam a zielona 3 filizanki dziennie -uwielbiam poza tym rumianek, mietke czy rooibos od czasu do czasu dla zdrowia :] i lubie ziolowe herbaty

malinowyherbaciany...o rany.... to ja się spodziewałam jakiejś nastolatki hahaha wiesz, my według daty urodzenia, mamy jeszcze 29 lat :D

tak sobie zazartowałam miło....bo chce jeszcze myslec ,ze jaka to mloda jestem:D:D:D:D ale smialo możecie mowić mi "małolata" balsam dla duszy

bellabella - hehe no tak, ja mogę ci parę oddać moich to oddasz mamie ;-) malinowyherbacianyogrod123 - czyli w zasadzie to równolatka :P a 49 kg to nie za mało?:) tzn nie chce sie wtrącać wiesz :P każdy ma inna w sumie budowę :)