Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki_on

slusznie sie tak zachowuje?

Polecane posty

Gość taki_on

Ostatnio na necie zaczepilem taka dziewczyne, 6lat mlodsza ode mnie ,a dokladnie ja mam 23 lata. No i ja jej napisalem kiedys ,ze im dluzej z nia pisze tym wiecej o niej mysle i ze chcialbym aby w kweitniu przyszlego roku poszla ze mna na wesele brata,oczywiscie wczesniej spotkalibysmy sie .No i wszyskto bylo okej .A nr telefonu jak chcialem to powiedziala ,ze da ale moze kiedy indziej .No i napisala tez, ze jakis tydzien jej nie bedzie i potem wrocila i napisala tak: lepiej bedzie jak zakonczymy te znajomsoc na wczesnym etapie,zrozum,fajnie sie pisalo ale tak bedzie lepiej,powodzenia. .Wiem,zem iala niemila przygode internetowa ,ale po napisaniu tego po prostu wylaczyla sie i nie odpisywala wiecej.Dobrze sie zachowala ?

Gość Amarath_ona
nie..pewnie miala zdziwko jak ja poprosiles zeby z toba poszła i sie dziewczyna przestraszyła:P

Gość zachowała się normalnie i się
ciesz- jakby była facetem, to zwyczajnie przestała by sie odzywać bez żadnych wyjaśnień :O

Gość Astoria1985r
Szukaj dziewczyn w swoim wieku a nie nastolatek, to nie będziesz się zastanawiał nad takimi rzeczami.

Gość taki_on
ale mi sie z nia swietnie pisze i nie chce nikogo szukac

Gość Amarath_ona
Juz i tak bd musiał kogoś innego poszukać ;) głowa do góry

Gość taki_on
a moze jeszcze ja przkeonac czy lepiej nie?

Gość Amarath_ona
ale po co być nachalnym ...laska dała ciała i tyle :o zrobisz jak zechcesz ...

Gość taki_on
no ale moze to ja jakos tak wyskoczylem z ta propozycja nie sadzicie? czy to jej wina?

Gość niestety to są tak koszmarne
bo zachowałeś się jak nienormalny stalker, piszesz z dziewczyną od niedawna, na oczy jej nie widziałeś, a zapraszasz ją na wesele brata które się odbędzie za rok :D ja pierdolę, albo prowo, albo psychol, albo teraz te dzieci żadnych zasad towarzyskich nie mają

Gość uniqueeeeee
jakiś czas temu byłam w bardzo podobnej sytuacji, tyle że po drugiej stronie. i uwierz, że to nie zawsze jest takie proste;]

Gość taki_on
no nie jest proste ,ale ja nie che z nia zrywac kontaktu,bardzo chcialbym ja poznac

Gość Amarath_ona
to ile sie znacie ???wirtualnie??

Gość uniqueeeeee
a ona może mieć naprawdę masę różnych powodów, że nie chce z tobą utrzymywać kontaktu.

Gość taki_on
ale np .jakie to moga byc powody ? ona nie chciala mi nic konekretnie napisac,a mi zalezy ,znaczy zaczelo bo to trwa z jakis niecaly miesiac wiec glupi jestem ale zauroczyla mnie i switnie nam sie pisze i nie chodzi mi o to by ja przeleciec

Gość Amarath_ona
zdecydowanie za mało czasu aby ja zapraszać na wesele w kwietniu przyszłego roku....wystraszyłeś ją

Powody mogła mieć całkiem sensowne, ona w sumie jeszcze nastolatka, a tu 6 lat starszy facet chce od niej numer telefonu i jechać z nia na wesele. Na jej miejscu też bym się wycofała, żeby sobie problemów nie robić.

Gość uniqueeeeee
możesz nie podobać jej się fizycznie, może mieć faceta (nawet jeśli ci się do tego nie przyznała), może zraziłeś ją jakimś swoim zachowaniem. ale najbardziej prawdopodobne jest to, że dziewczyna się faktycznie przestraszyła, trzeba było to rozegrać inaczej;p

Rozegrała to całkiem dobrze, przemyślała sprawę i powiedziała wprost, że NIE jest zainteresowana i chce zakończyć znajomość.

Gość taki_on
no wiem moze i tak ,nie przemyslalem , to moze powinienem to wyjasnic,kurcze no szkoda by mi bylo to konczyc

No nie przemyślałeś tego, ale jak chciałbyś to wyjaśnić? Co jej powiesz, zeby jeszcze bardziej nie utwierdzić jej w przekonaniu, że należy wiać.

Gość uniqueeeeee
trzeba było pogadać z nią jeszcze trochę a potem zaproponować na początek koleżeńskie spotkanie. na zapraszanie na wesele przyszedłby czas, w końcu to za ładnych parę miesięcy. możesz jeszcze spróbować do niej napisać i jakoś to wyprostować, ale szczerze mówiąc wątpię, czy będzie zainteresowana.

Gość ewvvvvika
Gdyby mnie facet, z którym pisze pare tygodni, zapraszał na wesele, ktore odbedzie sie za rok - zachowałabym sie tak samo. Tyle że jeszcze zablokowałabym go na komunikatorach, bo z psycholami to trzeba krotko:( Swoją drogą, czy normalny dorosły facet wyrywałby na gg 16-latke? Przeciez to mentalna przepaść i relacja dziecko-dorosły mężczyzna. A ty jeszcze piszesz o jakims zauroczeniu dziewczynką, ktorej nie widziałes na oczy. Jestes poprostu infantylny i chyba na poziomie rozwoju emocjonalnego tej dziewczyny, jesli tak cudownie wam sie rozmawia

Gość Amarath_ona
Zgadzam się z uniqueeeeee :(

zgadzam sie z innymi ,ona sie wystraszyla po prostu;) pewnie pomyslala,ze jak chcesz ja na wesele brac to wiesz samachod te sprawy i ze ja gdzies wywieziesz

"pewnie pomyslala,ze jak chcesz ja na wesele brac to wiesz samachod te sprawy i ze ja gdzies wywieziesz" Dopiero w kwietniu przyszłego roku? 💤

Gość ewvvvvika
cholera, 16 latnia dziewczynka, chocby nie wiem jak "dojrzała" jest dzieckiem, ktore dopiero powoli wchodzi w dorosłe zycie. Jakbym sie dowiedziała, ze do mojej corki przystawiałby sie 23-letni facet, chyba urwałabym mu jaja. O czym wy tak rozmawialiscie? O jej kartkowkach i ocenach koncoworocznych? Czy o jej wyjasciach z kolezankami na zakupy i do kina? Normalby facet w tym wieku studiuje/pracuje, czasem jest juz mezem i ojcem i interesują go kobiety a nie dzieci:(