Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marieta666

podobam mu sie?

Polecane posty

Bo jest taka sprawa.Mianowicie bardzoblisko mojego bloku powstaje budynek taki szkalny i jeden z robotnikow bardzo mi sie podoba.I jak tam przechodze bo ide gdzies to spogladal ,a kiedys tam zobaczylam ze w srodku jest i tez patrzyl nawet dlugo.I dzisiaj ide ,sluchawki w uszach i idzie on i tak bez usmiechu,wlasciwie jakby to bylo calkiem normalne powiedzial mi:czesc i psozedl dalej.Czy mozliwe ze mu sie podobam ,ja jestem od niego mlodsza (z tego co widze ale nie duzo:)

no wiem,bo nieraz widzialam ich reakcje ale on tak inaczej patrzy ,nie tak ze chcialby doslownie mnie pozrec :D i too czesc nie powiedzial z usmiechem tylko tak rzucil od niechcenia ,

Gość przepocona skarpetka
jesteś kolejną z tłumu ... ja też tak mam bo jestem atrakcyjna, więc się nie poczuwaj,że jestes jakaś wyjątkowa ... poprostu z bvraku rozrywki koleś ... no wiesz o co chodzi mam nadzieję ;-)

Nie powiem Ci. :D Ale Ja tam mam złe zdanie o robotnikach, bo gapią się na każdą laskę jaką zobaczą ;O i nieraz też mi mówią "cześć" ale ja mam to w 4 literkach :D Być może ten co Ci się podoba jest "inny" :D normalny... :D

chcialabym ,bo naprawde jest fajny ,a inni to mnie malo obchodza ,bo wiem ze przyciagam wzrok chociaz czasem dziwie sie ze az tak wielu ;p i on jest taki wlasnie w moim typie,ideal ;)

bo budowniczy są najlepsi i to tacy opaleni,silni mmm :D

Nie ma ideałów, a więc ta jego wadą może być to że właśnie jest typowym robotnikiem :) I być może 20 innym atrakcyjnym laskom powiedział "cześć" :D

no cóż, pewno jesteś samotna, zgadłam ? nie wiem czy ci to pomoże, ale ja również i to nie RAZ się łudzę,że ten gościu patrzący tak na mnie zaraz do mnie podejdzie i zagada i będzie miło i szczesliwie. albo ten co go mijam codziennie w drodze na uczelnie itd ... już takie uroki bycia samej, już lepiej nic sobie nie wciskać.

skarpetko zgadlas ;) aa najlepiej oleje to i juz ,lepiej sie milo potem zakosczyc ewentualnie niz glupio rozczarowac;)

Dokładnie, być może by chciał coś wiecej to będziesz miło zaskoczona, niż robić sobie nadzieję i się później rozczarowac i będziesz nie szcześliwa przez to : )

wiesz,miałam takich sytuacji setek i zawsze sie tak samo to kończyło, wiadomo z reszta jacy faceci są a zwłaszcza budowniczy... nie chcę cię demotywować, w kazdym razie co ma być to będzie, nie eksytuj się tym tak bardzo, ja już to opanowalam i sie nie rozczarowywuje ;-)

i takie myslenie jest bardzo dobre ;) nie bede o tym myslala i juz a poza tym budowa sie ksonczyc i juz go nie zobacze:)

Gość aaa nooo nie wierze :)
nawet robotnik cie podrywał ??!?!??! wow :)

Gość aaa nooo nie wierze :)
ładny był? pewnie opalony? i umięsniony ładnie? ;) tak?