Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepocona skarpetka

do dziewczyn :)

Polecane posty

czy miałyście taką sytuacje,że mieliście ochotę pocałować tak znienacka faceta nie znając przyczyny ? po prostu impuls, chwila i bach chcecie kogoś (kolegę) pocałować i co ... robicie to ? nie głupio jak dziewczyna pierwsza pocałuje faceta ?

wącham stere skarpety mojego ojca

Gość Ja miałam ochotę
pocałować chłopaka w którym jestem zakochana jak staliśmy blisko siebie, normalnie prawie nie mogłam się powstrzymać, na szczęście poszedł sobie gdzieś.

kocham cie podszywie, założę się,że nudzi się ofermie ;) ej, poważnie pytam, wiem,ze to pytanie z typu 'ohhh tips mi odpadł, co zrobić' i do tego stara krowa z emnie, ale kompletnie nie wiem co z tym całowaniem jako piersza faceta..;)

oj tam, czemu na szczęście ? mogłaś całować :D łatwo mówić :D

Gość Ciesz się chwilą
Jasne, że są takie chwile kiedy chce się pocałować chłopaka ale nigdy na to pierwsza nie odważyłabym się.

znaczy się on już mnie próbował całowac po czym palnąć,że ja się boję zrobić dalszy krok ... nie wiem o co mu chodziło... może ktos to rozkmini ? ja tam jestem tradycjonalistka, niech facet pierwszy całuje :D

Gość belerofront
jeżeli jesteś tradycjonalistką, to po kiego grzyba ten topik skoro pierwsza nie pocałujesz? a tak na marginesie, to żenujące, że w takich sytuacjach to jesteście tradycjonalistkami ale jak już chodzi o gotowanie i dbanie o dom, to jakoś tradycjonalizm dziwnie pryska

A skad pomysł na taki nick? Tyrasz w kopalni czy nosisz skarpetki okrągły miesiąc aż się ulotnią? Dobrze że baby nie zachowują się w ten sposób jak ty mówisz bo coś czuję że ja mając mordę Gerarda Butlera rzygałbym dość często :D