Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka8383

List motywacyjny-studia podyplomowe. Jak napisać?

Polecane posty

Gość studentka8383

Cześć :) Chciałabym dostać się na studia podyplomowe, dofinansowywane z Unii Europejskiej. Jednym z kryteriów jest dobrze napisany list motywacyjny. Co napisać, aby przekonać komisję? Wiadomo, zdobycie nowych umiejętności, podniesienie kwalifikacji, większe szanse na rynku pracy. Co jeszcze??? Skończyłam studia humanistyczne, po tym z pracą ciężko, oj ciężko ;/ dlatego się przekwalifikowuję teraz. I właśnie, skończyłam już jedną podyplomówkę - wspomnieć o tym, że właśnie kolejny etap rozwoju itp. Czy przemilczeć, żeby sobie nie pomyśleli że skoro stać mnie było na jedne studia to dofinansowanie nie jest mi potrzebne? Dzięki za rady :)

Gość co z ciebie za hmanistka
skoro nie potrafisz napisać listu motywacyjnego????? I czego cię na studiach nauczyli? :-O

Gość studentka8383
Politologię skończyłam, niewiele ma to wspólnego z pisaniem listów motywacyjnych ;p

Gość studentka8383
nikt nie poradzi? ;(

Gość HoneyHoney
A czy jest ktoś kto wybiera się na Uczelnie Łazarskiego? Na studia podyplomowe? Ja tam idę;), - podobno dobra uczelnia i warto tam zrobić podyplomówkę...Kto jeszcze tam kieruje swoje kroki? Ktoś może już tam kończył studia podyplomowe?

Gość Katharrina
A skąd jesteś? Ja jestem z Wrocławia i też będę starać się o przyjęcie na dofinansowaną podyplomówkę.