Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej Sandomierzz

Do kobiet! jakiego faceta pragniecie

Polecane posty

Gość Maciej Sandomierzz

cechy charakteru? osobowosci i takie tam inne

Gość bialy mis dla kochanki ooo
mi wystarczy bogaty i srednioprzystojny

Gość Lady Morphinum
Chcesz być idealny?

Gość aha i achhhhh
Teraz to już tylko ideału, nizej mnie nic nie zadowoli, a ideałów podobno nie ma :D

Gość katarina1155
Zabawnego, dowcipnego, czułego, eeeeee dużo by wymieniac

Gość olamalina
Męskiego, dobrego ojca, poczucie humoru- koniecznie, kulturalnego, pomocnego, lubiącego rozmawiać; lubiącego wyjścia np kino czy spacer; odpowiedzialnego oj dług można pisać, każdy lubi co innego. A po co Ci ta wiedza?

Gość nareszcie lato
Sama już nie wiem :)Na pewno czułego,dobrego,wyrozumiałego i najważniejsze z poczuciem humoru ,czyli lajtowym w dobrym tego słowa znaczeniu podejściu do życia.Szukam ....nie no mam na oku takiego od dawna ..............ale byłby mi potrzebny tylko do wspólnego spędzania czasu, pogadania ,wyjścia i sexu oczywiście :)Tylko jak do niego zagadać .Dodam że jestem w statecznym wieku i on też ,ale widzę te uśmiechy posyłane do mnie,nawet się czerwieni i tyle ........:(

Kolejny temat z cyklu "powiedzcie mi, jaki mam się dla was stać, a wejdę wam w dupy"?

Gość Lady Morphinum
Jeżeli chodzi o "takie tam inne" o których piszesz to minimum 14 cm

Gość nareszcie lato
Bo ja już przerobiłam dwóch :)Męża i po rozwodzie fajnego faceta,co z tego jak jest nudny jak flaki z olejem i rozstaję się z nim bo zabrał mi energię życiową i nie zamierzam już z żadnym mieszkać pod jednym dachem ,o nieeeeeeeee.:)

Gość cuuuudna blondi
-debila -maminsynka -kurdupla -z małym fiutem -brudas -cham -cwel -i ciota wystarczy!!!!!

Gość nareszcie lato
A co kobiety nie mogą mieć wymagań ????????? I wcale nie o długość kutasa tu chodzi moja droga ,coś o tym wiem .Może mieć długiego jak trasa W-Z ,czy wy myślicie że tylko rozmiar się liczy ???????? No to za mało przeżyłyście ,ja wam mówię że jakość się liczy nie długi poganiacz idiotki :)

Gość Violetta...
facet musi być przede wszystkim zaradny....bo wtedy czy biedny czy bogaty zawsze sobie poradzi. Musi być podporą dla kobiety, i musi umieć porozmawiać na wszystkie tematy bez jakiś głupich uśmieszków itd.

Gość madziaka22
a ja marzę o takim, który cały dzień leży z pilotem i bawi się jajami

Gość nareszcie lato
CUDNA BLONDI gratuluję gustu i tak nikt cię nie zechce ,twój nik jest do dupy i świadczy o twojej durnocie i rzeczywiście tylko tacy Ci zostają jakich wymieniłaś :):):)

Gość t4gnlkaejayioj4
dobrego czlowieka

Gość nareszcie lato
VIOLETTA masz rację ,co za tępe idiotki tu siedzą że szukają bogatych i przystojnych????????A gdzie reszta???? Oby taki bogaty i przystojny szybko takiej idiotki w dupsko nie kopnął bo tak zawsze się kończy z takimi laluniami :)

Gość nareszcie lato
DO t4gnlkaejayioj4 Prawda ale co znaczy dobrego ???????????

takiego co wie czego chce, a że ambicje ma wyższe niż wyrypanie sąsiadki to sie ich nie wstydzi. nie wstydzi się chcieć, pożądać, dbać, żądać, złościc się... Nie boi się podjąć ryzyka.

Gość nareszcie lato
Ja mam takiego dobrego pod dachem , kobity o niego się zabijały,rozwiódł się z żoną która na niego złego słowa nie powie .Jest ze mną a właściwie był ,ja nie wytrzymałam jednego...........jest niesamowicie nudny ,przewidywalny,.Teraz ma go inna ........i dobrze bo zabijał we mnie spontaniczność .Teraz robię co chcę ale nie ukrywam że jestem sama ,mimo jakichś chamskich podrywów.

Nie boi się podjąć ryzyka. ////////////// Nie podejmuje go. Aranżuję zawsze sytuacje, w których nie utracę niczego. Ryzyko to straty, a straty to złosć. Po co wynajdowac podświadomosci powody do złości i niezadowolenia z siebie czy swoich decyzji ?.

Gość nareszcie lato
Wogóle to ja lubię niezależność i urozmaicone życie ,niespodzianki,wypady i takie tam .Jednak przyznam że ten mój facet ,no już nie mój to ideał ale dla..........dewotki i nudziary chyba:)

Gość nareszcie lato
Kobiety wymagające się zrobiły i niezależne i dobrze.O blacharach i pustakach nie wspomnę bo te lecą na kasę i lalusia :)Oj głupie ,głupie

kAŻDY JEST CUDEM PRZEZ PIERWSZE 2 MIESIĄCE. POTEM WSZYSCY UJAWNIAJĄ JAKIES WADY. Nie wiem jak temu zapobiegać. Każda miłosc jest na poczatku wielka, jedyna czy ostatnia. Potem okazuje się błędem.

Egoist liże ciasteczko przez szybę, bo się boi, że jest przesolone? Ale jesli jest słodkie to też nie poczujesz przez szybę. Twoja strata.

nareszcie lato Kobiety wymagające się zrobiły i niezależne i dobrze. ////////////// wspaniale - nie będzie wściekłości i rozczarowań. Chyba o to walczono przy "okrągłym stole" ?. O wolność nie tylko polityczną, ale i tę w sferze osobistej obywateli ?. A ta przed 89r. należała do rodziców, rodziny, i sąsiadów.

Egoist liże ciasteczko przez szybę //////////////////// Nie o to chodzi. Trzeba wiedzieć, że ciasteczko, mimo ze słodkie mozę zawierać truciznę. I każdy, kto ma 31 lat, wie że miłośc, mimo iż piękna może stać się wrogiem -nawet śmiertelnie niebezpiecznym.