Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rju78o04ebvf

po 40 i sama

Polecane posty

Gość rju78o04ebvf

dlaczego czterdziestki nie mają juz praktycznie zadnych szans na milosc? czasem tak bywa tak sie zycie ułozy ze wlasnie teraz w tym wieku jest się samotnym.owszem pisza jacyś młodsi, albo zonaci albo tacy ktorzy chcą tylko na sex. dlaczego nie ma normalnych albo moze i są ale nie chcą.przeciez chyba sa jeszcze starsi?

Gość kakaja diewuszka
daj ogłoszenie zobaczysz ilu cgetnych sie znajdzie:)

Gość kakaja diewuszka
albo wyjedz na zachód, tam facetów miliony

Gość ty masz na imie M
off ty nie przesadzaj, ze faceci tylko do 40 zyja :D

Gość rju78o04ebvf
tak,dałąm ogloszenie,to znaczy jestem na S. ale tam pisza albo mocno młodsi,albo mocno starsi,albo tylko na sex. czasem napisze ktos normalny ale to trwa kilka dni i urywa się nie z mojej inicjatywy. a ogloszenie dac? gdzie...

Gość rju78o04ebvf
moze to i prawda. ale jacys chyba jeszcze są?

Gość ty masz na imie M
to bierz mlodszego:)

Gość rju78o04ebvf
ciekawe dlaczego jest wiecej młodych mezczyzn niz mlodych kobiet.

Gość po 40
bieryt mnie kit ze inni by cie rżneli

Gość nieeeekkkochana
a ja tez juz 40 i tkwie w chrym zwiazku nieszczesliwa bo boje sie ze juz nikogo nie znajde

Gość rju78o04ebvf
właśnie nie mogę wziac młodszego.mam zasady.chociaz znam takie udane związki. nawet jedno malzenstwo z 9-letnią rożnicą.i to juz z dosc długim stazem to znaczy wiem,ze corkę do Komunii dali w tym roku. ale ja nie moge.

Gość nareszcie lato
Też jestem po 40 stce i sama ,na sex to mam od groma chętnych ale ja niedługo chyba skorzystam bo już za długo jestem bez :(

Gość rju78o04ebvf
no wlasnie ja tez mialam okazję tkwic w chorym zwiazku i nie byłabym sama. najpierw on zerwał (długi zwiazek) a potem jak chciał wrocic to juz ja nie chcialam. starał sie jeszcze przez poltorej roku. ale zdumiewające jest to ze tyle młodszych jest chetnych. w realu 2ch jest gotowych na powazny zwiazek nawet ze slubem. nie wpomnę juz o necie.ale ja tak nie mogę. nie to zebym wybrzydzała. i wcale bym nie chciala ksiecia z bajki,tylko normalnego dobrego czlowieka. wyglad i zasobnosc portfela jest mi bez znaczenia. ale nawet takich nie ma a jak są to siedza cicho.przeciez mezczyzni badzcie troche odwazniejsi. przeciez to nie kobieta ma zdobywac.

Gość rju78o04ebvf
ja juz jestem sama 2 lata.ale nie chce tylko na sex. chcę faceta.Przyjaciela,partnera. Nie moge tylko na sex.

Gość noooo polemizowałabym
dlaczego czterdziestki nie mają juz praktycznie zadnych szans na milosc? mów za siebie :-p ja wlasnie w tym wieku sie zakochalam. a wlasciwie to mialam 38 lat! i to w nie byle jakim chłystku :-p w przystojniaku, jakich mało, mlodszym o 10 lat i zeby nie bylo- z wieksza kasą niz moja marna pensja :-p mamy malego dzieciaczka i jestesmy oboje szczesliwi :-) dlugo zylam jak wolny ptak :-p zawsze bylam tą z ladniejszych, wiec swiat mnie pociągał i sobie szalałam. bylam tez niedobra dla facetow :-p a teraz jestem spelniona i nic mi wiecej nie trzeba!! :-) czego i Tobie zyczę, wiecej wiary i odwagi!! ;-)

"jak ktoś sobie do 40 nie znalazł nikogo to albo nie chciał albo się nie nadaje" offerma, jak ktoś sobie do szesnastej nie zje obiadu, to pójdzie spać głodny czy zje kolację? Ludzie potrafią znaleźć prawdziwą miłosć nawet po siedemdziesiatce. W różnych okresach życia czego innego sie po prostu oczekuje. 40-latki oczekują stabilizacji (te, które do tej pory jej nie miały) albo wręcz przeciwnie - szaleństwa i poczucia bycia atrakcyjną kobietą (bo dotychczasowa stabilizacja lub pseudostabilizacja ich ograniczała i nie czuły się szczęśliwe). Trafić na kogoś o podobnymch oczekiwaniach - i szczęście gotowe. Częsty błąd to poszukiwanie nie w tym segmencie, w którym są największe szanse.

Gość rju78o04ebvf
noooo polemizowałabym no i tak trzymac!!! suoer podnosza takie wpisy. bardzo ci gratuluję! i oby takich wiecej kobietek spełnionych i szczesliwych no i takich silnych było. ja mam 41. w wieku 38 lat poznałam milosc,ale trwało to 5 miesiecy. teraz się przyjaznimy (on ma juz inna ale utrzymujemy bardzo dobre kontakty-zadnej złosliwosci czy pretensji.zresztą to nie wmoim stylu). tak wiec nie twierdze ze w 30-40. to zupełnie niemozliwe. moze to ze mną jest cos nie tak. duzo moich kolezanek twierdzi,ze to my się zmieniłysmy. ze kiedys miałysmy inny rozum,głupszy,na wszystko się godziłysmy. zeby tylko utrzymac zwiazek.teraz jestesmy silniejsze i jak ktos nas nie szanuje,obraza,czy wykorzystuje to potrafimy odejsc. troche w tym jest prawdy.

Gość rju78o04ebvf
"Trafić na kogoś o podobnymch oczekiwaniach - i szczęście gotowe. Częsty błąd to poszukiwanie nie w tym segmencie, w którym są największe szanse." bingo! Właśnie tego sobie życzę;] No i Wam tez :)

no to tak to można. ci ładniejsi zawsze mają lepiej więc i przebierać mogą dłużej. ale przeciętni to raczej nie. wiesz...no wlasnie moja jedyną paranoją jest to,ze juz taka sliczna nie jestem :-( ogladam moje zdjecia i nie moge uwierzyc, ze juz ludzie nie szaleja tak na moim punkcie jak kiedys. ludzie!! ja bylam taką laską, ze nawet mi jakies zdjecia modelingowe proponowali :-0 jestem szczesliwa i spelniona, tak. ale mam kryzys zwiazany z moja obecna fizycznoscia. jestem nadal atrakcyjna kobieta, ale to juz nie to samo co jeszcze nie tak dawno :-0 i trudno mi sie z tym pogodzic :-( :-0

trzeba będzie bo przypadki że ktoś wypiękniał na starość to raczej rzadkie są. :-D dobreeee!! :-D tymczasem to naprawde moj wielki problem :-0 mam wrazenie, ze nawet momentami przeszkadza mi to w zyciu. bo idiotycznie nauczylam sie tego, ze bylam w centrum zainteresowania i to dawalo mi ogrom pewnosci siebie, a teraz przechodze i tylko czasem jakis facet spojrzy zainteresowany :-0 dla mojego ukochanego jestem oczywiscie slicznoscią itd... ale sama mam problem z samoakceptacją w pełni :-0

Gość rju78o04ebvf
tylko dlatego że te życzenia jakoś nie bardzo chcą się spełnić. dokladnie ofermo. ale mozna się tez podbudowac słyszac historie innych.poza tym chcialabym usłyszec jakies rzeczowe rady a nie jakies tam niewiadomo co. noooo polemizowałabym no wiesz... ludzie się starzeja i nic na to nie poradzisz. musisz się ztym pogodzic.oczywiscie mozna stosowac jakies zabiegi,dbac o siebie,w restrykcyjnych przypadkach jelsi kobieta juz bardzo się uprze to jakis zabieg. ja myslę o naciągnieciu powiek ale to na przyszłosc bo jeszcze nie jest tak zle;p ludzie w wieku 40 lat już od dawna mają rodziny a wolni w tym wieku to są różni "dysfunkcyjni" i opowiadanie bajek o tym że "w każdym wieku można" to życie złudzeniami. o nie zgode sie ztym absolutnie!! po 1 "wolni w tym wieku to są różni "dysfunkcyjni"" piszesz o mezczyznach czy o kobietach? bo jezeli o kobietach to się mylisz i to bardzxo!! zreszta niewazne wlasciwie jaka plec. to moga byc osoby nagle zostawione przez partnera bo sobie znalazł inną.lub najzwyczajniej w swiecie wdowcy ktorzy chca sobie jeszcze zycie ułozyc. czy oni sa dysfunkcyjni? samym mozna zostac nie z wlasnej woli. i jasne ze w kazdym wieku mozna. ja dzis spotkalam kumpele ktora jest w 4tej ciazy i ma 41 lat,ma 3 dzieci rozwiodła się z mezem i teraz m a mlodszego kochanka z ktorym bedzie miala to dziecko i bedzie znim brala slub . jest najszczesliwsza w swiecie.

Gość fjfjgjgjg
noooo polemizowałabym== mam to samo:(Nie wyobrazam sobie siebie w wieku 40 lat :O zawsze slyszlam "ladna , same naj... Wolalabym umrzec niz dozyc 40 :O

Gość do kogoś wyżej.
Widzę że nie jestem osamotniona w moich .... myśleniu o starości. Najbardziej obwiają się starzenia właśnie kobiety które były kideyś piękne, te znoszą to najgorzej. Też nie mam 40 ale starość to masakra.

Gość ddgdgdd
rju78o04ebvf Po 40 w Polsce nikogo nie poznasz, poza rozwodnikiami z dziecmi lub dupkami ;]

Gość 40 latek ^
40 lat minęło jak 1 dzień ;)

chciałbym skromnie zauważyć zagladając niespodziewanie , że rozwodnicy to też ludzie i różne są przyczyny rozwodu zresztą teraz po 5 latach 30 % par się rozwodzi , to są dopiero rozwodnicy , ani bez stażu ani bez zaliczonej praktyki małżeńskiej

Witam. Ja też rycząca 40...;) Dałam tutaj ogłoszenie,że poznam pana....I co? kilka miłych sympatycznych osób poznałam na pogaduchy:) Jeden zaledwie pan dał mi swego maila,poprosiłam o telefon,zadzwoniłam...i co?Powiedział,że teraz zajęty bo pije kawę,jest u kogoś, i najlepiej abym około 20 zadzwoniła...;)

Gość Wilqu
To rzeczywiscie trafil Ci sie amant kolezanko:)

no.....a na forum bardzo sympatycznie mi się z nim rozmawiało.....:) a tu taki peszek;)