Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobita córka

Czy jesli ojciec mnie pobil dzis, mam liczne siniaki i zadrapania i opuchnieta

Polecane posty

Gość pobita córka

rękę- to czy moge to zglosic na policje? Pobil mnie za to , ze od 2ch m-cy nie pracuje, moj przyjaciel wspomogl mnie pozyczajac 800zl. Ojciec powiedzial, że mam to oddac- nie zgodzilam sie , wiec mnie spral. dodam ze ja waze 48 kg a on 80.. Reka nie moge ruszyc i nie wiem co robic... Zglosic? Donosic na wlasnego ojca? Dodam, ze nie to zadna pataologia bo on jest mgr ekonomii, ale odkad przeszedkl na emeryture to z nudow siadlo mu na psychike- aloe czemu moim kosztem?

Gość pobita córka
sorry za literówki ale jestem roztrzesiona i pisze b.szybko. Co do oddania pieniedzy to mialam oddac ojcu te 800 zl

Gość miu miu19
idź na gliny niech wsadzą mende za kraty !!!! ;/

Gość pobita córka
Wiem, ze nie wsadza, poza tym on powiedzial ze to jemu uwierza - nie mi, bo on ma emeryture a ja nie pracuje.

Wal 1000 pompek dzienni i trenuj nindżitsu:classic_cool:.Po roku intensywnych ćwiczeń bedziesz miała znaczna poprawę umiejętności:classic_cool:.A co do forsy to tatuś na jaką partię głosuje:P?

Jeśli zgłosisz się od razu, jak będą widoczne obrażenia, to ojciec będzie odpowiadał za to, co zrobił. Tak tylko Ci mówi, że nic nie wskórasz, żebyś nie próbowała nawet. Pytanie tylko, czy jesteś na tyle silna, żeby donosić na własnego ojca... tej decyzji nikt za Ciebie nie podejmie. A jak będziesz zwlekać za długo, to nie będzie sensu zbytnio...

Gość życzę tęczy i uśmiechu
Zrób obdukcję i idź na zwolnienie. Jak będziesz na nim powyżej 7 dni, to ojca prokuratura sama weźmie za szmaty. Zrób tak. I co to znaczy, że pożyczyłaś od kogoś pieniądza, a ojciec ci każe oddać sobie?

Gość mozilla firefoxx
heheheehe zadna patologia bo on jest mgr ekonomii hehehe no to mnie rozbawilo do lez....glupia dziewczyno a co ma wyksztalcenie do tego czy ktos jest psychiczny czy nie???kompletnie nic

Gość a kto nie pije tego we 2 kije
dokładnie, obdukcja

Gość życzę tęczy i uśmiechu
i nie wierz temu co on powiedział, bo Cię zwyczajnie zastrasza, żebyś nic nie zrobiła, bo on sobie zdaje sprawę z karalności swojego czynu. Postaraj się o zwolnienie 7 dniowe, i powyżej, a na obdukcji zgłoś, że sprawcą pobicia jest ojciec. Jesteś pełnoletnia? Pracujesz?

Gość kjbjnhjhnjhnju
ja bym na ojca mimo wszystko nie doniosła ale zrobiłabym wszystko by się od niego wynieść i zerwac kontakty

Gość a ile kosztował plaszcz
7/10 ;)