Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator zycia.

Atrakcyjne fizycznie kobiety mają zajebiście....

Polecane posty

to fakt niezaprzeczalny ze ludziom atrakcyjnym zawsze jest łatwiej w życiu :) ale czy takie ciagłe dobijanie sie znajomych to taka przyjemnosc?:O Człowiek ciekawy jak to opisałes nie ma silnej potrzeby bycia wsród innych, nie nudzi sie sam ze sobą wiec znajomych z gruntu omija :P

Gość ojejejejeeee
kobieta_trzydziestoletnia--nie popisałąś się wklejając takie zdjęcie,jak tak się ubierasz ,to się nie dziwie ze chcą Cie tylko wyruchać.

Gość ona647438
autorze nie masz do konca racji, trzeba tez miec szczescie, bo co z tego ze mam duzo adoratorow jak zadnego nie chce? bo nie umiem sie zakochac? bez sensu... owszem mam ciekawe zycie, mnostwo znajomych i przyjaciol, ale nie umiem znalezc milosci, a jak faceci sie patrza na ulicy to jest meczace...a ja mam duzy biust i to tym bardziej, a czasem bywaja smieszne sytuacje, kiedys przechodzilam i facet powiedzial ze on sie ozeni z tym kwiatem co go mialam przy pasku, bo na nic wiecej to nie ma szans albo przechodzac obok grupki chlopakow chcialbym miec taka zone;D ale reszta to chamy...mam poza tym mnostwo srednio ladnych i inteligentnych kolezanek a one sa szczesliwe bo maja chlopakow, ktorych kochaja, wiec widzisz ja wychodze z zalozenia ze nie kazdy ma szczescie w milosci i sie do tego przyzwyczajam, bo byc oby z kims byc jest bez sensu.

Gość kulaunogi
Obserwator zycia. idiotka to cie zrobila co widac po twoim sposobie wyslawiania sie, zenujacy niski poziom intelektualny i najnizszy poziom inteligencji jaka moze odznaczac sie mezczyzna, chociaz ty mezczyzna jestes tylko z nazwy bo normalny facet nigdy nie znizy sie do twojego poziomu! Masz kompleks malego penisa chloptasiu i zyjesz w swiecie fantazji. Jestes dla mnie cienkim siurkiem :D. Erotoman gawedziarz:P. Kretyn.

Gość ljkjkl
kobieto trzydzies... a gdzie ty masz piersi?

Gość to_nie_tak
obserwator zycia- alez ty jestes idiota :P, nic tylko w dupala cie wyruchac cioto :D.

Gość to_nie_tak
kobieto po trzydziestce, panna z fotki to nie ty, moglas ladniejsza wstawic a nie wychudzona panne z kobyla morda, ja bym nawet ciebie suchym kijem nie tknal jesli tak bys wygladala :D>

Gość Bardzoladnaaaaaa
Nie zgadzam się z poglądami autora. Atrakcyjny wygląd nie jest miarą szczęścia osobistego. Mogę to stwierdzić po sobie. Podrywają mnie jedynie przystojniacy albo bogaci faceci, bo inni raczej wstydzą się podejść albo uważają , że już jestem zajęta. A wygląd i pieniądze przecież nie są najważniejsze. Widzę moje mniej atrakcyjne koleżanki jak powoli układaja sobie zycie, są szczęśliwe w związkach. A ja - mnóstwo związków, dwa odwołane śłuby. Poza tym kiedyś i tak stanę się brzydka jak każdy. I mimo, że wokół mnie kręci się naprawdę wielu facetów jestem samotna...

Gość Bardzoladnaaaaaa
a o tym że jestem bardzi ładna wiem od mamy, mamusia zawsze mówiłą żem najpikniejsza z cały wsi

takie dzownienie, pisanie i pukanie do drzwi co 5 minut jest naprawde meczace, ladne dziewczyny moze i maja lepiej w zyciu ale chyba nie do konca ja tez mialam, mam wielu adoratorow ktorzy wydzwaniaja(dorwali sie do mojego nr :/), wykrzykuja, mierza mnie na ulicy.. takie rzeczy byly mie do czasu, im wiecej ma sie lat tym bardziej cos takiego przeszkadza, tymbardziej jezeli jest sie w stalym zwiazku

Gość czarne koronki
to prawda, ale uroda szybko przemija, ladnie cialo jeszcze szybciej niz twarz...

Gość szkodagadaccc
ale macie puste łepetyny, przecież zdjęcie kobiety 30letniej to ściema dla jaj , mózg sobie kupcie wieśnioki kafeteryjne:P

Gość szkodagadaccc
ja jestem atrakcyjna fizycznie ale bez przesady ludzie .. to nie wygląd sam w sobie przyciąga płeć przeciwną ale charyzmatyczny charakter i seksapil oraz to coś :P

Gość szkodagadaccc
jak ładna kobieta jest tylko ładna to można na nią tylko popatrzeć

Gość szkodagadaccc
miało być: charyzmatyczna osobowość *** sam atrakcyjny wygląd to za mało

Wydaje mi się, że to trzeba jeszcze umieć korzystać z zainteresowania swoja osobą i być towarzyskim.