Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejwam

Kac. Sposoby na kaca ???

Polecane posty

hehe racja racja i po prawku by było;P

na kacu zdychać! :D kto doprowadził do kaca niech cierpi za to, że pozwolił że do niego wgl doszło:]

no to nosić go przy sobie :p co to za trud włożyć paczkę tabletek 2kc do torebki i nie cierpieć na kaca na nastepny dzień ;p

ja tak właśnie robię :D i na spontany zawsze wyciągam sobie 2kc z torebeczki, łykam i się o nic nie martwię;p

Arbuuuzy! I oczywiście ciepła kąpiel z rana po imprezie. Lepszego sposobu nie znam.

arbuzy na kaca? ;d pierwszy raz o czymś takim słyszę... ja tam wolę sprawdzone 2kc żeby uniknąć kaca i nie musieć już się meczyć zeby go leczyć :)

Gość Sebastain
na mnie 2kc nie dziala. Ale sa inne srodki, bardziej zaawansowane ktore pozwalają normalnie funkcjonowac dzien po spozyciu. Np. http://dermalab.pl/na-kaca,69.html

Gość Ulllina
No cóż, na lekkiego kaca to starczy dużo wody wypić, najlepiej z cytryną i miodem (żeby nawodnić i odkwasić organizm), kefiru się też można napić. :) No a jak to jest takie poważniejsze zatrucie alkoholem to najlepiej wezwać fachową pomoc, np. http://odtruwamy.pl/

Ja zawsze robie tak : Po imprezie zawsze biorę prysznic, myję włosy, makijaż , zęby ( jak jeszcze jestem pijana) idę czyściutka i świeża spać. Butelka wody kolo łóżka, niegazowana . Co sie przebudzam to pije, po kilku godzinach przebudzam się z wielkim bólem głowy, pije ile mogę wody zasypiam znowu, dopiero za zdrugim razem jak się budze z wielkim bólem głowy około południa to biorę tabletki przeciwbólowe, popijam duza ilością wody z cytryną i idę spać. Po południu jem dwa talerze rosołu, ide wziąc prysznic , łykam witaminy. Jak przegłodnieje znowu rosół. Zazwyczaj wieczorem już nie czuję oznak kaca i wychodzę z domu :D

Gość yebjhdd
maslanka,duzo sokow,rosol

Gość Pagen
Ja stosuję od niedawna www.aptekaprima24.pl/riposton-pr-do-p-roztw-2-sasz. Jestem zadowolony, sprawdza się dobrze, nie jest drogi. Do tej pory miałem ogromne problemy z kacem. A teraz prysznic, ten specyfik i mogę spokojnie siadać do obiadu, a wcześniej nawet nie próbowałem myśleć o jedzeniu.

Gość support
dobrze, ze moje ziomki miały w plecaku riposton, jak pojechaliśmy na wakacje;D… matkooo, tam % szły konkretnie, na szczęście riposton nas ogarnial i stawial do pionu;) latwo go przygotować nawet jak się wakacjuje gdzies na lonie natury, bo ma forme saszetek do rozpuszczania w wodzie.

Gość gość
Kac to zmora wszystkich. Ja sobie radze tak, że pije Veroni Hydration, wodę która ma zbliżone pH do pH krwi, przez co dobrze odżywia komórki organizmu. Ważne, żeby nawadniać organizm na co dzień i od kaca ;)

Gość rybka śpi
Ta woda zawiera tez elektrolity, a koniecznie trzeba je uzupełnić, nie tylko na kacu ;)

Gość doria dory
u mnie soki owocowe dzień po sie sprawdzają. konkretnie smoothie z firmy Rabenhorst - mają Detox, Energy i Refresh i wszystkie sa spoko, ale najbardziej detox mi pomaga. Schłodzony i pyszny naprawde działa! Pewnie dlatego, ze jest bio. Polecam wszystkim!