Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Od rana dzwonię do przychodni lekarskiej i nikt nie odbiera :(

Polecane posty

No kurde, muszę wybrać sobie lekarstwa, dzwonię od rana i cały czas zajęte no kurwa mać pewnie jest tam ta rozlazła krowa, co sobie kawę popija zamiast pracować i jej koleżanka dewotka :( dodzwonić się tam to normalnie Cud na Wisłą :(

Gość yuuryr
Te suki z rejestracji pewnie siedzą od rana na kafe :(

to niech sobie nawet na redtube siedzą ale kurde dzwonię od 8 rano i nic, jeszcze jak któraś odbiera telefon to odkłada słuchawkę i trzeba czekać 30 minut aż w końcu łaskawie się odezwie normalnie skandal i to nie zdarza się pierwszy raz

Gość skosksksk
Ja zauważyłem że bardzo często mają żle odłożona słuchawkę,że niby zajęte i chyba celowo wyłaczają głos tak jest w wielu przychodniach w Trójmieście

Gość skosksksk
ale też często sie zdarza że poprostu tłumy pacjentów musza obsłużyć w mojej przychodni od rana do wieczory kolejki a terminy na niektóre wizyty do specjalistów to koszmar nawet dochodzą do pół roku z badaniami też nie lepiej na głupie USG czeka sie czasem 5 miesięcy

Gość Kingusia__124
kiedyś w przychodni zachciało mi się kupę a rejestratorka strasznie sie oburzyła że chcę do kibelka musiałam wyjść i zrobić w krzakach koło śmietnika :(

Taka godzina ; ) Ja kiedyś do prywatnego lekarza nie moglam się przez tydzień dodzwonić :D (nie miał urlopu ani nic... a mam do niego 23km), po prostu dużo pacjentów :D A co dopiero w przychodni... :D