Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcestaduciec

pomozcie mi nie wiem co robic

Polecane posty

Gość chcestaduciec

otoz wyjezdzam w lipcu i przyda mi sie kazdy grosz, znalazlam niedawno ogloszenie dotyczace pracy na inwentaryzacji. inwentaryzacja rozpoczyna sie o 20, wiec nie bedzie problemu z dotarciem, ale konczy sie o 2:15 moze troszke pozniej. autobusy z miejsca w ktorym bedzie sie odbywala zaczna jezdzic dopiero od 4:30. bylam juz tam na inwentaryzacji, ale po pierwsze z mama a po drugie konczyla sie po godzinie 4. a teraz jechalabym sama, nawet myslalam o tym zeby wrocic z buta ale tam jest jakas trasa i raczej to kiepski pomysl. zrezzygnowalibyscie na moim miejscu, czy pojechali i najwyzej czekali te 2 godziny

Gość chcestaduciec
?

Gość dojeżdzaj rowerem
:)

Gość kajka123
no,ale chyba nie po to bierze się dodatkową pracę, żeby póżniej wywalać na taxi

ja bym poszla do pracy. moze sie okazac, ze ktos bedzie jechal w Twoja strone i bedziesz mogla sie zabrac (mozesz zwrocic polowe za paliwo). mozesz tez tam sie zapytac czy nie ma dodatkowej pracy - np. sprzatanie na te 2 godzinki, albo po prostu poczekac. ale przewaznie taka praca sie wydluza

Gość camstwo
ile masz za godzine pomysl czy warto ryzykowac czy to miejsce opustoszale, jakas mordownia bezpieczna dzielnica? moze ma kto po ciebie wyjechac?

Gość chcestaduciec
no wlasnie praca nie w moim miescie to po pierwsze, ojca nie chce fatygowac bo wstaje na 6 do pracy, brat to nerwus ktory powie zebym sie odwalila. miejsce raczej opustoszone jakies 3 kilometry dalej zaczyna sie osiedle. na tej autostradzie kiedys zaginela starsza kobieta ktora o 5 rano lapala stopa. nie wiem czy jest sens, ale zalezalo mi na kasie, chociaz nie wiem czy sie narazac za te 43 zl.

Gość chcestaduciec
tzn to nie autostrada :-P tylko raczej droga szybkiego ruchu

Gość chcestaduciec
up

Gość chcestaduciec
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e7/Rozdzienski_Street_Dabrowka_Mala.JPG tu jest zdjecie tego centrum, myslicie ze da rade przejsc okolo 3 w nocy w kierunku fotografa nie na wprost. czy to raczej zly pomysl? bo ja juz nie wiem, teraz mam watpliwosci a pozniej bede zalowac, a moze wtedy jak sie zdecyduje i bede wracala z pelnymi gaciami.