Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 latek................

do dorosłych facetów - też Wam się podobają licealistki??

Polecane posty

Gość 30 latek................

Mam pytanie umawiacie się z natoletnimi dziewczynami, czy One chcą się z Wami umawiać na randki, spotkania Napiszcie Mam 30 lat, wyglądam na 20 kilka ;) powaga - każdy mi to mówi.... kobiety w moim wieku zupełnie są dla mnie niatrakcyjne, albo za grube, zaniedbane (pisze o samotnych) albo tylko w głowie kariera i praca, są wręcz aseksualne Mną też raczej nie są zbyt zaintereowane, całe szczęście, jak bym miał się od takich odganiać to zgroza Podobają mi się młode, zadbane dziewczęta, licealistki i tak sam już nie wiem - nie umawiam się bo mi z tym troche głupio tak naprawde nie wiem jakbym miał się do tegho zabrać ;) Do dziewczyn podobają Wam się starsi faceci? Zapraszam do poważnej dyskusji :)

Gość ghjghkj
mi sie podobaja i chetnie zaopiekowalbym sie z 10 lat mlodsza kobieta i pisze tu o trwalym zwiazku a nie romansach czy bzykankach

Gość Laseczkajakichmaloooo
ja mam 19 lat i uwielbiam duzo starszych facetow, wazne zeby mogl sie taki mna zaopiekowac . Gdzies mnie zabrac swoim samochodem

ja tez mam 19 lat i podobaja mi sie starsi ale zalezy jak wygladaj...jakis starszy co wyglada dosc mlodo nie jakis stary pijak zaniedbany na dodatek

Hmm, mnie się podobają starsi faceci... :D tacy dojrzali, mrr :D Ale nie wiem czy chciałabym być z dużo starszym :D (mam 18 lat) :D

i mnie sie tez podobaja,tez mam 19 lat;) Podobaja mi sie bo: maja juz w glowie poukladane, facet kolo 30 to okres jego zycia kiedy wg. mnie jest najbardziej męski ;D;D,pociągają mnie bardzo,wazne by nie byli zaniedbani.Tez nie odrzuca mnie siwy wlos,niektorym dodaje to seksapilu ;D wiec chyba bede szukac faceta kolo 25 lat,zeby nie bylo duzej roznicy wieku. Póki co zalezy mi na mężczyźnie o 16 lat starszym ;[ ideał.

Gość FANTA_MIRINDA
ja mam 19 lat i poznałam chłopaka, który ma 26. co z tego będzie to się dopiero okaże. Nigdy bym nie powiedziała, że umówię się z facetem o 7 lat starszym ode mnie.

Gość hjyjytjy7j
zboczency lecacy na dziewczynki:o

Gość jjoajojo
licealistki sa nimi tylko przez 3 lata - potem ida na studia i zaczynaja myśleć o karierze itd. musisz wymieniać więc je co 3 lata żeby zawsze być z licealistka tylko spiesz się zgredzie bo juz zaczynasz dziadzieć a za dziadami lataja tylko takie licealistki co chca go wycyckac z kasy :D:D:D zadna ne poleci na sflaczałe starcze ciało, łysiejący łeb i opadłego fiuta :D:D:D naiwniaki

Gość zaraz, zaraz, zaraz...
gimnazjum kończy się jak się ma 16 lat... czyli licealistki to 16 lat, 17, 18/19...hmmmm Jak masz 30 lat i szukasz dziewczynki w wieku 17 to nie wiem czy to normalne...:( Chyba, że szukasz takiej młodej, bo boisz się, że starszej nie masz czym zaimponować:)

Gość hjyjytjy7j
moze licza na dziewictwo>? heh

Gość 30 latek...................
odezwały się stare prukwy.... to nie dla Was temat ;)

Gość simian raticus - seksuolog
Licealistki są seksowne! Aż mi stanął!

Gość jjoajojo
mam 19 lat więc nie taka prukwa :D:D:D trudno przełknac prawde która ktoś wali prosto między oczy dziadku ? :D:D matko jaki leszcz - wiem dlaczego niektóre moje koleżanki zadawały się z dziadkami po 30 i wiem co o nich mówily - żal was glupki :D:D - wygląda to mniej więcej tak: " rzygać mi się chciało jak miałam go pocałowac ale ma zajebista furę i kupil mi zajebiste buty" hehehe

Gość el ninka
mam 25 lat i max dla mnie 30-latek, póxniej zgadzam się z wpisem powyzej

Gość 30 latek.....................
>jjoajojo - fajne masz towarzycho, wiesz akurat mnie nie inteesują tzw sponsorówki 30 latek to dziadek..... ech, to masz racje lepiej lataj za tymi co mają gingle pod nosem :P

30... ty na prawdę wierzysz że 17-19 letnia dziewczyna będzie z tobą z wielkiej miłości? Jeśli tak to szkoda mi cię bo jesteś naiwny, jedyne co im imponuje to twoja kasa i wiek ewentualnie...

Gość Moist whisper
Sama mam dwadzieścia lat i interesują mnie głównie mężczyźni starsi ode mnie. Nawet o te dziesięć lat. "Gingle pod nosem", czy mleko pod nosem... Która z nas chciałaby takiego? Przecież mężczyzna, który ma trzydzieści lat, nie jest jedną nogą w grobie! Dziewczyny, nie wyolbrzymiajmy. Poza tym, taki mężczyzna jest już dojrzalszy i ma pewien "Bagaż doświadczeń", a to w wyborze partnera, jest również ważne, nie uważacie? Pozdrawiam:)

Gość FANTA_MIRINDA
jak wspomniałam wcześniej mam 19 lat - chłopak, którego poznałam 26. i wcale NIE LECĘ NA JEGO KASĘ CZY SAMOCHÓD.

Gość (***)
obleśny ruchacz, ktoremu sperma juz dawno mozg wyżarla 🖐️

Gość nanan
Ja jestem z facetem starszym o 20 lat, a samam mam 28. Jesteśmy ze sobą cztery laty i uważam, że różnica wieku jest bez znaczenia. Poza tym dojrzały mężczyzna jest bardziej stały w uczuciach, a co do wyglądu, to wszyscy mu dają jalieś góra 33 lata

Gość oh takkakakkaka
Młodej naiwnej dziewczynie łatwiej zaimponować , każdy to wie. U kobiet w swoim wieku nie mają szans więc muszą się brać za małolaty :)

Gość WYTWOLONY
ZDESPEROWANA--Zdesperowana Domowa Żona no ok ale tobie nie wyrosly dopiero co cycki dla autora i tak jestes stara, nie wazne czy on bedzie mial 30 czy 50 lat, zawsze bedzie go ciagnelo do mlodej d**y. ZDESPEROWANA stary jest kon,no chyba ze na swojej skorze to przezylas:D

Gość WYTWOLONY
Zdesperowana Domowa Żona ja bylam kiedys taka wlasnie farbowana jasna blondynka, ale zaczelam zwracac na siebie uwage dopiero jak sie przefarbowalam na ciemno i zaczelam pracowac jako prostytutka w UK

Gość WYTWOLONY
Zdesperowana Domowa Żona ja bylam kiedys taka wlasnie farbowana jasna blondynka, ale zaczelam zwracac na siebie uwage dopiero jak sie przefarbowalam na ciemno i zaczelam pracowac jako prostytutka w UK 15:18 [zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona pie**ol sie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1cb 73cdc83a251c1.html http://domowazona.powiedz.to/