Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocomitobylo.....

czy mogę użyć takiego kłamstwa????

Polecane posty

Gość pocomitobylo.....

Mój brat strasznie dużo piwa pije, obawiam się że jest na wczesnym etapie uzależnienia. Mojego ojca nie posłucha za zadne skarby świata, i tak sobie wymyśliłam że mu powiem że sniła mi się Mama (która nie żyje) i że we śnie mi powiedziała że mam nie dopuścić żeby się rozpił. Oczywiście jest to mój wymysł, ale chcę dla niego dobrze. Myślicie że wypada takiego kłamstwa użyć?

Gość pocomitobylo.....
UPS

Gość pocomitobylo.....
Też tak myślę, tylko że właśnie mnie zastanawia to ponieważ Mama nie żyje...

Gość kfddgtrujyk
nie sadze,ze takie cos zadziala.jak bedzie chcial pic to i tak bedzie...

Gość tyuiop[-
i myslisz ze to cos da? jesli on jest na etapie uzalezniania sie tzn juz troche jest uzalezniony to wątpie pweoim ci tak- pomoze na poczatku mam brata alkoholika pije jakies 11 lat na poczatku wystarczylo ze mam apoejchala do niego(nie mieszkal juz z nami, mial swoja rodzine) zrobila mu awanture i był jakis czas spokoj potem nie pomagały jej slowa zawiezlismy tam naszego wujka ktory pracuje w AA i był kiedys alkoholikiem pomoglo na chwile a dzis -juz nei ma rodizny, typowy alkoholik siedzial w wiezieniu duzo by pisac wiec musisz cos zrobic jesli widzisz ze on zaczyna sie uzalezniac bo potem bedzie juz coraz gorzej

Gość pocomitobylo.....
Ja jeszcze na to tylko liczę, nie mieszkamy razem. Ojciec mieszka z bratem a ja sie przeprowadziłam do męża, ale sotatnio usiłowałam bratu wytłumaczyć żeby przystopował, bo u mnie się nie napije i ojcu powiem aby w domu tez mu nie dawał pić to powiedział "pójdę pod sklep" No to mi ten właśnie pomysł przyszedł do głowy, albo mu powiem że jak się dowiem że pod sklepem pije to u mnie się może już nnigdy nie pokazywac