zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Hej, ile może się spóżniać miesiaczka? mi spoznia się już 9 dni... od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze tak jak przed sama miesiączką, ale @ nie ma ;/ bolą mnie rowniez piersi i krzyze. 2 dni temu zrobilam test- negatywny...a ja sie bojke i bardzo stresuje ;/ jak sadziceie jakie jest ryzyko ciazy jesli zawsze zabezpieczalam sie prezerwatywa i chyba wszytsko bylo ok? prosze o pomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 bolą cie krzyże? to ile ty ich masz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zawrót głowy Napisano Czerwiec 22, 2011 myślę, że skoro zrobiłaś test i wyszedł negatywny to nie jesteś w ciąży, takie objawy jakie opisujesz mogą też świadczyć o zbliżającej się @ weź gorącą kąpiel + kieliszek czerwonego winka:) i @ przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja pani wasza 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 jezu zaczynaja sie wakacje teraz niestety bedzie duzo takich tematow bo dzieci maja wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 mialam tez stresujacy miesiac. a teraz to juz stresuje sie bo boje sie ze jestem w ciazy ;/ niepokoja mnie te bole brzucha , bo jak do tej pory brzuch bolal mnie zawsze jakies 15 min przed @ ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hopsia sia Napisano Czerwiec 22, 2011 tez mialam ten dylemat, ale dzisiaj juz jest @ JUPI :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 a jeszcze takie pytanie... jezeli zrobilam test po dacie spodziewanej @ to moze on byc wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zawrót głowy Napisano Czerwiec 22, 2011 dla pewności powtórz test za kilka dni, jeden to często za mało by być pewnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach