Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karrammmba

Czy są jeszcze porządni mężczyźni?

Polecane posty

ZASTANAWIAM SIĘ NAD TYM..TROSZKE BRAK TAKICH CHOC PEWNIE SĄ ALE NIE DOCHODZĄ DO GŁOSU BO PRZECIEŻ NAJWIĘCEJ WIDOCZNI SĄ CI CWANIACY CZY ZDOBYWCY KTÓRZY NIE CHCĄ KOBIETY JAKO CZLOWIEKA ALE PRZEDMIOT,ALE NIE GENERALIZUJĘ,PO PROSTU SIE ZASTANAWIAM:)CO WY O TYM MYSLICIE? PORZĄDNY TO TAKI KTORY SZANUJE, KOCHA NIE MÓWIE TU O KWIATACH I PREZENTACH ..CHODZI O TROSZKE UWAGI I SZACUNKU.

Gość ytytytytyt
"NAJWIĘCEJ WIDOCZNI SĄ CI CWANIACY CZY ZDOBYWCY KTÓRZY NIE CHCĄ KOBIETY JAKO CZLOWIEKA ALE PRZEDMIOT" nie oszukujcie się dziewczyny - takich najbardziej lubicie:P

Gość zbulwersowany82
Staram sie zyc porzadnie i wg zasad katolickich. Pozdrawiam 🖐️

Gość zamarzyło się
po zruchaniu przez psów (co czyniła z wielką radością), zapragnęła teraz szacunku, bo kapnęła się, że tylko na dawaniu dupy nie dojedzie do starości - potrzebuje frajera co ją weźmie i będzie z nią siedział

Gość simian raticus - seksuolog
Podstawa to dobrze ruchać się . . .

Gość co to znaczy porządny?
dla mnie porządny to odpowiedzialny

Gość ghjghkj
nie ma i hooy z tym wszystkim

Gość pracooooowiiiityyyyyyy
ja robię wszystko, piorę, sprzątam , robie zakupy i psa wyprowadzam

Gość Perr
Porządni faceci są, ale mają pewną właściwość - dla pięknych kobiet są praktycznie niewidzialni :D

Widzialni:) ja własnie spotkałam drania i mam zwątpienie! ale przeważcie ni tacy naprawde porządni są nieśmiali:)

Gość Angelika31
W tym właśnie sęk, że każdy, porządny czy nieporządny facet, rozgląda się za piękną kobietą, co w dzisiejszym żargonie nie oznacza kobiety uśmiechniętej, zadbanej i inteligentnej, lecz takiej, która przypomina z wyglądu modelkę. I choćby nie wiem co, porządny się Tobą nie zainteresuje, jeśli nie jesteś lansowanym "ideałem" Z drugiej strony skoro jest porządny, to do łóżka nie będzie ciągnął lub nie wykorzysta w inny sposób, bo to byłoby podłe. A nieporządny? Przeleci wszystko co wpadnie mu w ręce - stąd wrażenie, ze tylko tacy się trafiają.