Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfghgf

laptop

Polecane posty

Gość hgfghgf

Mam od nie dawna laptopa i mam dwa pytania: 1. Czy moge zamykac pokrywe laptopa jak jest wlaczony czy musze cos wczesniej przycisnac czy cos w tym stylu? 2. Dlaczego jak ogladam filmiki na youtube to nie da sie dawac na pelny ekran bo odrazu sie zwiesza, na pc sie da Prosze piszcie

jak ja raz zamnkelam pokrywe to laptop sie automatycznie wylaczyl

ja w moim lapku to często tylko zamykam bez wyłączana bo jest wtedy na czuwaniu i bardzo szybko sie włacza, a drugie pytanie to nie wiem ja takiego problemu nie mam,

Gość hgfghgf
Ja jak zamkne to potem jak otwieram to musze nacisnac przycisk ten co sie nim wlacza i odrazu pojawia sie taka strona jaka byla jak zamykalam ale nie wiem czy tak mozna

Gość hgfghgf
wlasnie nie chce zeby byl wylaczony ale nieraz potrzebuje przez praktycznie pol dnia miec wlaczonego bo bez sensu co chwile wlaczac a tez bez sensu zeby byl caly czas otwarty

Gość lllllllll
możesz zamknąć klapę jaki to laptop? model podaj, albo nie masz jakich sterowników albo po prostu jest uszkodzony, ewentualnie jest to stary łup i tak będzie

Gość co do zamykania pokrywy
to będzie tak, jak sobie ustawisz - albo może się wyłączać, albo przejść w stan hibernacji, albo nic. Na drugie pytanie nie umiem odpowiedzieć.....

Gość lllllllll
tak, po otwarciu budzisz go np. przyciskiem power

no własnie, można tak, ja tak robię przez cały dzień wyłaczam go całkowiecie tylko na noc, czasem włączam lapka tylko po to aby sprawdzić pocztę, i wkurza mnie jak muszę długo czekać, a tak to jest cały dzień na czuwaniu i jest ok, komputer mi działa dobrze,

Gość hgfghgf
Nie jest to stary lup, kupilam go nowego w tym roku. Jest to samsung bodajze rc530 ale nie jestem pewna tej koncowki. Myslalalam ze to wina neta bo logicznie tak powinno byc ale skoro na pc dziala to juz zgupialam