Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BebeBeLilly

Co studiować?

Polecane posty

Gość BebeBeLilly

witam. mam taki problem,że nie wiem co zrobić z własnym życiem. Od paru lat interesuję się dziennikarstwem i mediami, lubię papierki, kręci mnie wszystko co związane z Rosją, a na dodatek do tej bomby zainteresowań - pragnę być bizneswoman. Zabawne co nie? No właśnie. ;/ Nie wiem co studiować ! Z początku chciałam Ekonomię - ale niestety moja matma jest na słabym poziomie ( i to bardzo). Myślę ostatnio nad Administracją albo Kulturoznawstwem lub Dziennikarstwem i komunikacją społeczną. Na pewno obojętnie na który kierunek się wybiorę to chce uczyć się j. rosyjskiego ( np. na kursie). Tylko co wybrać jako podstawowy kierunek? Chcę mieć jakieś perspektywy zawodowe...

Gość jhhhhhhhhh
hmm ma podoben zainteresowania do twoich i ze tak powiem przyszle plany, co chcialabym robic w zyciu/ takze pozdawiam ;)))

Gość BebeBeLilly
ehhh ciężko się przebić , a ja na serio mam ambicje i jestem pracowita.... :(

Gość jhhhhhhhhh
no niestety ..

Gość mgr. Halina Lejzi-Arbajt
Zostań humanisatką . . .

Gość filologia rosyjska
jw

Gość BebeBeLilly
patrząc na moje zainteresowania - to już nią jestem. A szczerze mówiąc ubolewam nad faktem, że mnie matma nie kręci. Bo fajnie było by być jakimś inżynierem ... :)

Gość a może stosunki międzynarodowe
chociaż sama nie wiem.

Gość a ja kończę
logistykę. Jestem spedytorem w dosć prężnie rozwijającej się firmie. Moi klienci to wyłącznie Rosjanie. Zawód jest nerwowy, bardzo nawet, ale daje satysfakcję :) i pieniądze też w miarę

Gość BebeBeLilly
poradziłam się przyjaciół i powiedzieli, że najbardziej mnie widzą na Dziennikarstwie. Ale boję się, że jak nie znajdę pracy w dziennikarstwie to będę bezrobotna :(