Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzo sie boje

Jak się mieszka w Warszawie ? Bo od piątku bede mieszkała tam sama :(

Polecane posty

Gość boje sie bardzo sie boje

i jestem przerażona ,dostałam prace ,wreszcie sie ruszyłam z domu, mam 22 lata ,zadnych znajomych ,zaczynam studia od pazdziernika ,zawsze w moim miescie nigdzie nie wyjezdzalam :(

Gość szarak345
na poczatku pewnie cie przerazi tłum, poplątana sieć komunikacji miejskiej, hałasy wielkiego miasta,ale pewnie sie przyzwyczaisz. Ja mieszkam pod warszawą i czesto tam bywałam ze wzgledu na dobry szpital, ale zawsze mnie sciska w zołądku jak mam dostać sie w warszawie z punktu A do punktu B,przejsc przejsciami podziemnymi albo kiedy widze caly ten zgiełk.

Gość hahahahahahahhhhhhh
myslisz ze w warszawie bedziesz mieszkala sama? tam mieszka calkiem sporo ludzi :p :D:D

Gość oh takkakakkaka
normalnie sie mieszka ,jak w kazdym innym miescie ;) zalezy gdzie hałas? Ja mam mieszkanie w sródmiesciu i za oknem cisza :)

Gość Mems
Hm... dojazd gdziekolwiek nie jest problemem. Wchodzisz na strone jakdojade.pl i na pewno trafisz w wybrane miejsce ;) Nie sadze, ze zakolegujesz sie z sasiadami, w Warszawie zazwyczaj nikt nie kojarzy nazwisk sasiadow. A ludzi wcale nie jest az tak duzo, chyba ze mieszkasz w centrum, albo innych obleganych dzielnicach. Osobiscie uwielbiam Warszawe. Wszedzie sa teatry, muzea, kino, restauracje, puby, kluby.... wszystko na wyciagniecie reki ;) A ludzie nie roznia sie od tych z innych miast. Mozna spotkac i kretyno, i ludzi sympatycznych :) Mowie to wszystko z wlasnego doswiadczenia, mieszkam w W-wie juz 14 lat :)

ja tez chce do warszawy! i tez nie mam nikogo jestem zagranica teraz, w tamtyk roku zaczelam studia zaoczne w poznaniu ale to niewypal byl teraz startuje na pedagogike na uw zaocznie i tez sie boje bo nie mam zadnych znajomych! a co ajgorsze nie wiem nawet jak jakis pokoj wynajac bo przeciez nigdy nie bylam tam, nie mam jak tego sprawdzic itp :( trzymam za siebie kciuki w ogole:P