Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z problemem

Niby szczesci sie do mnie, ale . . .

Polecane posty

No wlasnie niby szczescie sie do mnie usmiechnelo. Jestem prawiczkiem , mam 23 lata i jakis czas temu spotkalem bardzo fajna dziewczyne. Obydwoje lubimy spedzac ze soba czas. Czyli niby jest OK. Problemem jest moj sasiad, ktoremu ona tez wpadla w oko. Zaczal sie do niej przystawiac. Jest wiekszy i silniejszy ode mnie, a ostatnio mi zapowiedzial, ze jak sie od niej nie odczepie to mi wpierdoli . . .

Problem w tym ze ona mi sie zabardzo podoba i jakos nie moge sie od tak odczepic

up

up

Gość Astoria1985r
Jesteś facetem, więc czego się boisz? Buzia to nie szklanka. Mało to razy facet dostał wpierdziel? Ja bym nie odpuszczała. Z resztą tu liczy się też zdanie dziewczyny. Może niech ona wybierze,a nie wy? To nie czasy średniowiecza.

Gość Perr
zabij go

Zabic, raczej nie zabije. Pierwszy raz sie z taka sytuacja spotkalem, i nie wyjde raczej na solo, bo wiem co mnie czeka . . . Z reszta zaluje ze ja do domu przyprowadzalem, powinienem byl sie wczesniej wyprowadzic . . . tym bardziej ze juz go troche znam . . .

Ponadto nie jestem zbyt smiay i jestem prawiczkie, wiec wiem ze nowej dziewczyny sobie szybko nie znajde, a nie chce za pare lat byc 30-letnim prawiczkiem

up

up

Gość samotnyyy28
Stary gdybym miał taką sytuację jak ty to zrobiłbym wszystko, aby udupić tego gbura. Napisz list tak jakby pisała go kobieta do tej twojej dziewczyny aby odchrzaniła się od jej faceta ;) Ewentualnie wysyłaj teksty w stylu "życzliwym" np napisz jako jakaś starsza kobieta która zna tego chłopaka że on ma hiv ;) O stary, znam setki sposobów, aby walczyć nieczysto o laskę. Możesz też go wrobić w dragi, kupisz na jakiejś dysce, podrzucisz mu i piszesz anonimowy donos na policję ;) Możesz też napisać życzliwy list anonimowy oczywiście do rodziców tej dziewczyny że wpada w złe towarzystwo. Pisząc cokolwiek pamiętaj: nie dotykasz kartki rękami, musisz mieć rękawiczki .. nigdy nie wiadomo czy policaje nie będą chcieli sprawdzić nadawcy. Nie używasz długopisu tylko kompa. list ma być w kopercie, adres wydrukowany, znaczki kupuj w automacie aby ich nie dotknąć palcem, list wrzucasz do skrzynki gdzie jesteś pewien że nie ma monitoringu i pamiętaj na koniec, aby nie natrzepać łupieżu do koperty :D Jak przeciwnik silniejszy trzeba grać sprytem :D