Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonejad

Hehe dostałem dzisiaj po raz setny kosza od kobiety... chyba sobie daruje kolejn

Polecane posty

Gość nonejad

kolejny próby bo tylko ponosze porażki i cierpie bez wyjątku od 10 lat doznaje SAMYCH porazek z kobietami... jestem za chujowy na dziewczyne i tyle

Gość coś w tym musi być
:D

Gość nonejad
czizas isc to mozesz, ale po wibrator aby sobie wsadzic go w dupsko , bo zapewne zaden fajny gosc nie chcial by ruchac takiej blazy

Gość coś w tym musi być
jesteś ordynarny, a to nie uchodzi :D

o prosze nawet przyneta nie potrzebna same misie sie pchaja pod lufe :)

Gość coś w tym musi być
czizas, ty weź lepiej wędkę, a na przynętę wykop sobie z własnego grobowca robala :D

Gość nie rozumiem co wy
a co niby jest z toba nie tak, ze tak cie olewaja?/

Gość nonejad
nie wiem... widocznie jestem skazany na samotnosc

Gość matematyka i liczę
sto koszy od setki kobiet w ciągu 10 lat....to jest około 1 kobieta na miesiąc i od razu kosz Zastanawia mnie....jak można w ciągu miesiąca nawiązać tak bliskie więzi zaangażowania się wzajemnego z kobietą...aby nie dostać kosza? Przecież na to aby dwie osoby prawdziwie się do siebie zbliżyły ...to trzeba czasu.długiego czasu a nie zaledwie kilku dni w ciągu jednego miesiąca Więc drogi autorze...jeśli nie chcesz dostać kosza od kobiety....to najpierw zabiegaj o nią długo...a nawet rok czy dwa....aż nastąpi duchowa bliskość i zbuduje się szczególna więź ....a wtedy nie ma mowy o dostaniu kosza albo kosz staje się mało prawdopodobny I oczywiście nie startuj do kobiet zajętych, zaangażowanych , i takich którym odbija powodzenie , nie startuj do pustych plastikowych lalek do których startują próżni faceci....jeśli uważasz że podobają ci się tylko te naj naj z wyglądu , bo tylko ci się najpiękniejsza należy a na inne nie zwracasz uwagi...to raczej postaraj się być bogaty ...bogaci kupują i zwykle kosza nie dostają od sprzedajnych panienek , tych co do sprzedania mają jedynie urodę ( no chyba że trafia na niesprzedajna wartościowa kobietę...wtedy taki kasiasty dostaje wielkiego kosza i kopa na rozpęd) Ciekawi mnie ...co ty mówisz kobiecie po kilku dniach znajomości skoro w ciągu miesiąca dostajesz kosza.....może proponujesz seks bez upewnienia się że masz do czynienia z puszczalską co nigdy nie odmawia?

Gość gwarancjajakosci
no jestes chujowy ,,za,,na ludzi czlowieczych nie tylkko na dziewczyne tak wienc z czym masz problem?!!nie martw sie w wiezieniu znajdziesz swoje szczenscie i psychiatryku zamknietym