Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent (nie)trafiony

głupio bedzie tak zrobic?

Polecane posty

KingOfMen to się zepsuje, trudno. Na gwarancji tez nie wszystko naprawiają:) jiiu iui NIE chcę z allegro! Będę szukała w swojej miejscowości, żebym mogła go dokładnie obejrzeć. Mała_czarna_z_mleczkiem więc mówisz, że pomysł fajny? Podpytam go może troszkę i wtedy zdecyduję ostatecznie :)

Gość markov123
jiiu iui swietne wybór . Potwierdzam to sa dobre laptopy

Gość jiiu iui
mozez zaznaczyc opcje za pobraniem . Wtedy wplacasz kwote po przesłaniu towaru . Przy kurierze mozna podlaczyc laptop i sprawdzic jak sie spisuje .

Gość a ile zamierzasz wydać...
na tego laptopa autorko??

Jak go walniesz mlotkiem to wiadomo ze ci nie naprawia. Glupie gadanie. Widze ze jestes juz przekonana i w ogole nie bierzesz innych opinii pod uwage wiec nie wiem po co zakladasz tutaj topiki. Moze bedzie zadowolony moze nie. Mnie by np. irytowalo to ze dostalem uzywana rzecz w dodatku o zbyt slabych parametrach. Wtedy i tak musialbym sobie kupic lepsza a tej sie pozbyc. Jak juz to zapytaj go czy taki akurat model mu odpowiada czy woli np. dostac kase, dolozyc i kupic sobie za to lepszy. Ja bym wybral ta druga opcje. jiuu I co z tego ze wlaczy przy kurierze? Ty naprawde myslisz ze przez samo wlaczenie mozna ocenic stan sprzetu? Trzeba zarzucic kilka programow do testow pamieci,dysku,grafiki,procka. Trzeba obciazyc kompa i wtedy wychodza kwiatki. Albo dlugosc dzialania na baterii tez przy kurierze sprawdzisz? Uwierz mi ze mam w tym spore doswiadczenie bo sam jestem informatykiem i prowadze nawet swoj sklep.

KingOfMen ale mój chłopak nie zna się na komputerach(ja mam większą wiedzę od niego), więc po co mam go pytać o parametry, jakie by chciał i model? To tak, jakby zapytać niewidomego jakiego koloru chce np. koszulę. A decyzji jeszcze nie podjęłam. Dołożyć kasy nie dołoży, bo auto pożarło całą, a urodziny ma niedługo. A kwota jaką mam na chwilę obecną to 600 zł, ale myślę, że 100 zł jeszcze naskrobię do jego urodzin.

jiuu iui ALLEGRO ODPADA i więcej się na ten temat nie powtórzę. Jak chcesz to sam sobie kupuj tam komputer.

zgadzam się z KingsOfLeon. Sam pomysł z laptopem fajny, ale musiałabyś wiedzieć jakie parametry by mu odpowiadały, no i oczywiście używka na prezent to absolutnie moim zdaniem nie... Lepiej po prostu zaproponuj mu, że się dołożysz do tego, co on sobie wybierze. A argument, że Ty się lepiej znasz od niego jest tak naprawdę nic nie wart, bo np. mój facet też się zna na komputerach lepiej ode mnie, ale jak kupowaliśmy laptopa dla mnie, to poza podstawowymi parametrami (na których znał się on) liczyła się cała masa drobiazgów, o których decydowałam ja.

Gość jak tylko do filmów i netu
to przecież za 800 zł można kupić nowego netbooka! no chyba że ktoś ma kiepski wzrok i potrzebuje kobyły na pół ściany

A jeśli zamierzasz wydać 7 stów, to tym bardziej się nie opłaca używki. Lepiej dołożyć i kupić nowy, który jeśli się zepsuje to przynajmniej będzie miał gwarancję.

nic mu nie kupie i tak będzie najlepiej. dzięki za "rady".

:D:D:D:D FOCH? Czy Ty jesteś niepoważna? Obraziłaś się, bo się okazało, że nie wszyscy uważają, że to taki świetny pomysł? Weź nie bądź dzieckiem... :O

Gość Andzia z parku
Ile ludzi, tyle opinii. Nie denerwuj się autorko :) Mnie się wydaje, że pomysł masz fajny i jeśli masz informatyka do pomocy, to będzie ok. i coś znajdziecie. My kupiliśmy dwa lata temu rocznego notebooka, kosztował chyba 800 zł. Działa bez problemu. U mnie jest taki sklep komputerowy, gdzie można sprzedać np. swojego starszego lapka i kupić nowego. Powodzenia w szukaniu, Twój chłopak na pewno się ucieszy z takiego prezentu :)

Gość nauczycielkkkkkkkkkkkkkkkkkki
a ja uważam, że pomysł świetny :) naprawdę :) mój mąż bardzo by się z takiego prezentu kiedyś ucieszył :) ba, nawet teraz :) myślę, że to naprawdę dobry pomysł, tym bardziej, że Twój chłopak nie ma kompa w ogóle :)

nie ja pisałam to wyżej. dziwne, że bez żadnych przekleństw itd, jak to zwykle podszywy mają w zwyczaju. a co do tematu, to mojemu facetowi jest naprawdę wszystko jedno jaki to będzie laptop, bo on jest całkowicie zielony w temacie i żadne drobiazgi go nie interesują. ale żeby nie było to kulturalnie zapytam czy chce laptopa i jakiego. to nic, że nie będzie miał niespodzianki.

Gość anulka....
zawsze mozesz pomyslec o zakupie kompa na raty, ta stowke miesiecznie pewnie bys nazbierala, 10 raz to tez nie duzo, z doswiadczenia wiem , ze szybko zleci, a zawsze komp bylby nowy i na gwarancji

Gość anulka....
10 rat mialo byc

na raty nie mogę wziąć, bo swojego jeszcze spłacam, więc odpada:)