Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona667887

czemu facet nie chce miec dziewczyny?

Polecane posty

Gość ona667887

poznalam b. fajnego chlopaka 25lat, powiedzial ze sobie nie szuka dziewczyny, troche gadalismy na ten temat, byl w Anglii z jakas tam mieszkal, ale nie wyszlo teraz tez mu z jakas nie wyszlo, faceci jak to jest, jak sie zawiedziecie iles tam razy, ale potem poznacie ladna, fajna dziewczyne to juz wam sie nie chce probowac? z jakiego zalozenia wychodzicie?

Gość zdenek mleczarz
ladna i fajna? to ty tak o sobie myslisz, nie on

Gość ona667887
dodam, że był czarnoskórym Kameruńczykiem i mieszkał w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość IMO13831
Bo wszystkie - wbrew Waszym wyobrażeniom jesteście bardzo do siebie podobne.

Gość taka prawda ona
bo jest mądry :P

Zobaczył jak to jest być w związku z kobietą. I mineła mu fascynacja, złudzenia. Jest fajnie (macanko, seks, wspólne rozmowy do białęgo rana) ale cieżko z wami żyć. On sie o tym przekonał więc robi sobie przerwe z babami. Jest na takim etapie, z pewnością mu to minie. Ale kiedy ? Kwestia indywidualna. Moja rada....bądz dla niego przyjaciółka, a kiedy dojdzie do odpowiednich wniosków... pokaż że może na Ciebie patrzeć nie tylko jak na przyjaciółkę... Ile masz lat Ty >?

Gość ona667887
mam 71 lat :classic_cool:

Gość ona667887
77 literówka :O

Gość (****)
bo to zwykly ruchacz, po co mu stala dziewczyna

Gość Perr
---> ona667887 gdyby mnie jakiś pasztet w barze podrywał to też bym udawał że nie szukam dziewczyny ;]

Gość iza1234453
według mnie żadne z Wa nie ma racji, nie chce miec dziewczyny, jego sprawa, może byc wiele przyczyn tego, i jedną z nich moim zdaniem jest to,że lubi się bawić, po cu mu dziewczyna stała, skoro co sobote może sobie nowa zabrać, tak wiem,że to żałosne ale facetów nie da się zrozumieć, mam kolegę ma 19 lat, na każdej imprezie ma nową, koleżanka jest w nim zakochana, na każdej imprezie przytulają się, itd a jak zapytałam dlaczego On z nią nie jest, to mówi,że nie chce mieć dziewczyny.. nie dorósł, po prostu, woli się bawić.

Gość ale odświeżenie tematu...
2 lata??

Gość realista33
Autorko jak nie bedziesz chciaąła prezentów, kasy , cudów na kiju to możemy pogadać . Mam zaoszczędzone 16 000 zł a teraz jak pomysle ile by zostało jak by babka była to nie wiem .......a tak sam sobie funduje to i owo . Pamietaj Singiel tez człowiek a ręka nigdy sie nie zbuntuje i nie powie ze głowa boli . 7 i poł miliona singliw polsce to juz dosc spory wynik ze statystyk nie uważasz ;) ? Szczęsliwy singiel to człowiek spełniony któremu juz nic do szczescia nie potrzeba .