Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaOwca.W.rodzinie

Mam 2 komisy i rodzice zachowują sie jakby nie wiadomo co

Polecane posty

Gość co za patologia
kołdor, a teraz Ty pierdolisz 🖐️

gdyby moi byli tak pojebani, to bym serio, na starość ich olała ;) bo sobie nie dają rady w życiu i nie dostają dużej renty ;) na szczęście mam normalnych :)

Gość Maryjetta.
W ostatniej klasie Liceum mialam poprawki z 5 przedmiotow polski,chemia, pp, geografia i historia. Z racji tego ze to byly pierwsze lekcje w planie a ja lubilam dluzej pospac i przychodzilam na 10:00 do szkoly to mialam duzo nieobecnosci i stad te poprawki. Uczylam sie 3 dni przed zdawaniem. Zdalam,ale z chemii bylo ciezko. Na szczescie nauczycielka mi pomogla rozjasnic umysl ;D

Gość co za patologia
rodzice autorki są pojebani bo za karę, że nie zdała i ma egzaminy komisyjne nie biorą ją na wycieczki zagraniczne? chyba kpisz myślałam, że gardzisz takimi "dziefczynkami" dla których "makijarz", dyskoteki i inne pierdoły są ważniejsze niż nauka :O a swoją drogą, autorko sądzę, że niestety nie zdasz tych komisyjek. dlaczego? bo skoro nie potrafiłaś przez cały rok szkolny zaliczyć tych przedmiotów choćby dopuszczająco to tym bardziej nie zaliczysz tego materiału w ciągu 2 miesięcy :) może to będzie taki mały kop od życia, który przytemperuje Twój roszczeniowy charakterek :)

Gość do kogo ten tekst?
.

Gość Maryjetta.
WON do wlasnego dziecka??? A jak mialo 4 miesiace to malo sie nie zesraliscie z radosci,a im dziecko starsze tym bardziej traktujecie jak niechciany bagaz

Gość iunjhuijn
wspolczuje rodzicom, ze musza miec za dziecko taka debilke:O

Gość gjgjgjj
no to jak masz poprawke z polskiego to musisz pewnie dużo grubych lektur przeczytać :O to powinnaś teraz od rana do nocy czytać.Zamiast jechać na wieś ja mam z matematyki to korepetycje ok. 2 godziny a potem jeszcze robienie zadań

Gość CzarnaOwca.W.rodzinie
nie jestem wcale taka głupia za jaką mnie uwazacie, przecież pisze że mam te komisy za zjebana frekwencje a nie za to z enie poradzilam sobie z materiałem

Czarna owco-jak będą starzy i chorzy to za to wyślij ich do ciotki na roboty, albo do najgorszego domu opieki ;) taaak, a potem jeszcze raz nie zda, bo nie odpoczęła w wakacje...jakby ją w domu zostawili, to jeszcze, ale ją wysyłają na roboty :O i to za darmo :O może zadzwoń do opieki społecznej i powiadom, że mają taki zamiar, tak nie może być.a na przyszłość-ucz się