Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój kot wabi się dejzi .;)

konkurs pięknosci w podstawówce?

Polecane posty

dzis odbył sie konkurs i było ukoronowanie. To jest miss szkoły , tzn.miss wakacji i miss następnego roku. czy u waszych pociech też coś takiego jest ? Dodam ,ze jest to szkoła podstawowa . No ale nic w tym dziwnego ,moze i takie rzeczy sie zdarzaja. ale najgorsze jest to,ze ubiegloroczna miss koronę przekazała swojej młodszej siostrze. czy nie uważacie to za niesprawiedliwe? dziewczyny są do siebie bardzo podobne, starsza jest w teraz już 6klasie, młodsza idzie do 4 . czy nie jest to chore? dlaczego jury jest takie niesprawiedliwe . skład jury to 4 nauczycieli , dwie panie dyrektor, przewodniczący szkoły ,kobieta z samorzadu szkolnego -rodzicielskiego oraz 4 osoby z klas szóstych. czy to jet fair? nie podobają mi się takie konkursy. młoda miss byla w tamtym roku miss w kategorii klasy 1-3 teraz w kategorii 4-6 no przeraża mnie to ,naprawdę. jest bardzo ładna,fakt ale dlaczego wygrała dwa razy pod rząd? Czyżby tatuś prawnik i mamusia logopeda mieli z tym coś wspólnego ? kasa zrobi wszystko z człowiekiem. wszystko.

Czyżby tatuś prawnik i mamusia logopeda mieli z tym coś wspólnego ? zazdrosc az wychodzi Ci uszami opanuj sie babo toc to tylko konkurs! Jesli myslisz ze mogli miec z tym cos wspolnego to cóż, wątpie pozatym napisałaś ze jest bardzo ładna to odpowiedz jest prosta nie wiem czego sie tutaj doszukiwac

Gość logopeda po godzinach
To wszystko przez matkę logopedę!!

Gość ptasiek nastroszony
a miss mokrego fartuszka tez była

Gość nie lubię takich konkursów
także gdy dotyczą osób dorosłych. Czego ta szkoła uczy? Ładnego wyglądania? Pewnie cialo pedagogiczne wymyśliło to, żeby zainteresować dzieci, które są na tyle ogłupione przez media, że je to bawi. Zresztą co się dzieciakom dziwić, jak lada ogłoszenie "modelkę przyjmę" przyciąga tłumy dorosłych osob, które widać nie marzą o ambitniejszej pracy niż szczerzenie się do obiektywu.

dziewczynka wygrała w zeszłym roku w kategorii 1-3. dziś oddała koronę młodszej koleżance, po czym dostała kolejną. państwo X są bogaci , dlatego maja szacunek nie tylko w szkole. a mała jest po prostu drogo i pięknie ubrana, ma długie czarne włosy i zniewalający uśmiech. tak naprawdę niczym nie różni się do siostry -ubiegłorocznej miss. może warto byłoby wybrac inny kanon piękna? nie ciągle to samo.

Gość sssssddddddddddaaaaa
Po co uczyć dzieci od małego, że wygląd zewnętrzny jest taki bardzo wazny? Po co uczyć rywalizacji pod względem piękności? Szkoda myśleć, co wyrośnie z tych dziewczynek.

Gość naprawdę myślisz że prawnik
nie ma innych rzeczy do roboty niż wywierać wpływ na nauczycielki, żeby ogłosiły jego córkę najpiękniejszą w szkole? Że naraża swoją reputację (bo to bądź co bądź korupcja) dla takiej pierdoły jak konkurs piękności w podstawówce? Czy może mama logopeda zamiast widzieć córkę uczącą się ciekawych rzeczy woli widzieć ją na wybiegu wystawowym?

no akurat ta mamusia poprawia włoski ,naprawia kitki ,kupuje perfumy ,żeby córeczki czuły się kobietkami. Dziewczyny zawsze ubrane są bardzo ładnie,wręcz obrazkowo jak na realia polskich szkół,zawsze paznokietki wymalowane na bezbarwny albo jakiś jasny,by sie świeciło ładnie. takie laleczki,takze mamusia akurat szczęśliwa -ze ma miss w szkole.

Gość osobiście też nie popieram teg
o typu rozrywek,ale skoro już jest taki pomysł,taka zabawa-można spróbować. moje dziecko też zostało miss miasta,choć w ogóle nie chciałam zgodzić się na jej uczestnictwo. Panie ze szkoły mnie namówiły,przekonały. Dostała koronę, mp3 i kosz słodyczy. inne dziewczynki dostały podobne nagrody,potem był poczęstunek ,mini dyskoteka -wszyscy się fajnie bawili ,nie było żadnych skandali ani matactw. Sądzę,ze prawnik-człowiek na pozycji nie zajomowałby sie konkursami swoich córek,ludzie no bez przesady. a pani mama -no jak każda mama ,o dzieci dba. nie widzę w ty nic dziwnego.

Gość rtgrthy
kursy piękności w szkolach to nieporozumienie:)

Gość rtgrthy
konkursy;)

Gość a dlaczego twoje dziecko nie
zajęłó żadnego miejsca?