Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmazany makijaż

Nie ma to jak spotkać byłego faceta POLICJANTA, który gapi się bezczelnie

Polecane posty

Gość rozmazany makijaż

Niestety mam tego pecha ze w kazdej chwili, kiedy gdzies wyjdę mogę spotkać tą mordę jadącą w radiowozie, stojącą w drogówce, dajacą pouczenie. Prawie codziennie go widzę i za kazdym razem spojrzenie, takie bezczelnie. Potrafi jechać z kolegą i patrzeć tak bezpośrednio.

Gość fgfgdffgf
a czemu cie zostawil?

Gość mkiuyuyreer
zawsze mozesz ubrac koszulke z HWDP albo JP100% i ostentacyjnie przechadzac sie przed nim :classic_cool:

Gość rozmazany makijaż
jak to stwierdził: za dużo ludzi widzi, ze ma dziewczyne w swoim rejonie. A to tak trochę dziwne. A i jeszcze: za dużo się klocimy.

Gość rozmazany makijaż
Oczywiscie,ze można patrzeć. ALe nie w taki sposób. Jedzie np radiowozem i az głowę odwraca. Zeby mnie czasami nie gonił na sygnale, jak bedę jechać gdzieś:-(

Gość fgfgdffgf
dziwny jakis, moze wciaz czuje do ciebie miete, moze spotkajcie sie albo cos :) mąż policjant, to by bylo cos, sama bym chciala :) albo mundurowego albo lekarza, jakie to pociagające :)

Gość rozmazany makijaż
a wiesz, ostatnio zazdzwonił i powiedził coś w tym stylu: czesc co u ciebie, co porabiasz, wiesz zawsze możesz na mnie liczyć. Nie chce go. Już płakałam przez niego, nasz związek miał krótki staż-poł roku

Gość fgfgdffgf
widac zbyt klotliwa jestes i chyba strasznie glupia.ja bym brala takiego bez mrugniecia okiem 🖐️

Gość rozmazany makijaż
No tak brałabyś sie, bo mundurowy i kisiel w gaciach. A mi to nie imponuje, zresztą nie mogliśmy sie dogadac, był zaborczy, agresywny . Czy to moja wina? zadzwonił ok, pogadaliśmy ale nie chce nic od tego faceta, sam kopnał mniue w dupe a ja mam swój honor