Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianna000

Martva jestes?

Polecane posty

Martva, w takim razie nic nowego :classic_cool: Ja oczywiście z góry uprzedzam, że ja nie mam zamiaru się przyłożyć do zniszczenia ci dnia, ale z kolei nigdy nie wiadomo, co palnę, więc, jakby co, nie gniewaj się :classic_cool:

IMO- aha,że więcej niż 1,65? koorwa tylko 4 centymetry a Ty mnie skreślasz ? 😭 :D

on mnie zniszczyl, praktyczycznie nie wychodzilam z domu mieszkajacu niego, co ty mozesz wiedziec o zaznaniu wszystkiego od nowa? kocha go jeszcze, ale wiem ze to niebezpieczne i dlatego probujesobie ulozyc zycie z innym.

Gość nareszcie lato
Uwierz mi w żaden sposób mnie nie fascynują takie idiotki ,wyciągasz do niej rękę to Ci ją odgryzie ,obraża innych i jest cholernie zazdrosna ,czyli ma niskie poczucie własnej wartości .Takie zero nie warte faktycznie pomocy.Czekajcie jak po weekendzie przyjdzie zapłakana bo miś spojrzał na inną i wcale mu się nie dziwię.:)

nie pisalam, ze mam wielu, mam raczej niewielu, moj facet ma wiecej ale oni sa dlamnie mili :)

Gość glen b
Noxelia je kupy :classic_cool:

Gość nareszcie lato
TAK TYLKO TY WSZYSTKO WIESZ O ZACZYNANIU OD NOWA !!!!!!!!!!! Ekspertka się zbolała znalazła :( Ty się non stop użalasz nad sobą a w sobie winy żadnej nie widzisz bidoto ????????

w szpitalu to dzieki niemu bylam, nawt mnie skurwielnie odwiedzil

Gość nareszcie lato
Mili a czemu ???????? Bo ćpasz i imprezujesz z nimi ????????

Ej, ty, pomarańcz. Jak ty się możesz tak wulgarnie odnosić?! :classic_cool: siadaj jełopie i poggadaj z nami ;)

Powiem Wam,że ta Noxelia byłaby nawet spoko, gdyby nie te pochlebne opinie na swój temat i to,że jest mitomanką .. brzydka też nie jest, oczywiście do piękności nie należy..jakby umiała się malować to by było całkiem ok.

ja pierdole :O ja też się ciesze ,że lato;) kto z was ma wakacje pełną ''gębą'' ? :) tzn skonczyl szkołe czy cuś?

Gość nareszcie lato
Powiem czemu cię nie odwiedził ,bo miał Cię dość po prostu ,i szpital sobie wymyśliłaś i czekałaś tam na swojego królewicza który tak cię usidlił i trzymał w domu ,bo ty kaleka jesteś.A on nie przyszedł ,no niemożliwe ???????? To się zastanów nad sobą i układaj to życie nie zwalając wszystkiego na innych ,ty jesteś w 80 % winna temu co się dzieje w twoim życiu nie inni bidulo,dotarło?????????

nie kochana :) ja nie piszę o stylu ja piszę o umiejętnym malowaniu się :) To co masz pod oczami jest brzydko zrobione,o to mi chodzi.

Gość ruda666
No wiec chodzisz na koncerty metalowe, hm...a ajkies konkretne zespoly?

Gość jeeny znowu..
znowu ta psychiczna kosmitka, ona chyba lubi ze tak jej jedziecie od najgorszych hahahahahahah

nosz koorwa nikt nie ma wakacji ? :D a chcieliscie normalnie rozmawiać, co za zyebby . 🖐️ :D