Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianna000

Martva jestes?

Polecane posty

Gość jarekk2332
Co za pojeby męcza noxelie ?

Gość jarekk2332
Co za pojeebby męczą noxelie ?

Gość nareszcie lato
Dobra wypadam na zakupy ,mam nadzieję że nie będzie takich tłumów teraz:) MARTVA na koniec zdradzę Ci jedną rzecz ,ja na co dzień mam do czynienia z takimi bidulkami jak ty .Próbowałam Ci pomóc ,to mnie obraziłaś ok,wali mnie to :) nawet przysłowia nie umiesz sklecić .Poza tym masz syndrom "obwiniania wszystkich tylko nie siebie" twoje miejsce na dzień dzisiejszy to ośrodek terapeutyczny i to szybko ,nie szpital a ośrodek rozumiesz????????????????????????

wymyslilas,kurva prawie mnie zajebal swoimi lekami bo mi dojebal je do wina zegnam kurva zawsze musisz udawac ze wiesz wecej o moi zyciu niz ja sama przemadrzala kuropatwo

Gość Gwiezdna SERRYJA
JESTES CHORA FASZYSTOWSKA DZIWKA I NALEZALOBY CIE ZABIC SUKO JEBANA!

Gość nareszcie lato
Najpierw Cię więził ,potem dosypał leków ??????? To on siedzi rozumiem czy nie ?????? Czy ty wiesz co ty piszesz ????????? Czy ty wiesz że jeśli to prawda to grozi mu oj oj do 5 lat na pewno !!!!!!!! Znowu zwalanie na kogoś a ty co związana byłaś ???????? Skończ ,to uzalanie się nad soba i przeczenie samej sobie.Jakbys powiedziała w szpitalu że on ci dosypał leków to zaraz by go zamkneli !!!!!!!! Kręcisz !!!!!!!!

Gość nareszcie lato
To co facet siedzi czy nie ???????????????

Gość jeeny znowu..
do psychiatryka na nie kafe idiotko

on tez ma zolte papiery, na policji bylam z przymusu, nie cce mu szkdzic. zeszta policja mnie wyciagala od niego z moim bratem imatka bo nie chcial mnie wypucic.moglm wniescoskrazenie ale nie chce i tak nic mu nie zrobia ityle

Gość nareszcie lato
Na zdrowy rozum to nie pisz takich banialuk ,bo to co on zrobił to jet próba usiłowania zabójstwa ,mam nadzieję że zgłosiłaś to w szpitalu ?????????????????????????????????

nic mu nie zrobia, policja z bratem imatka mnie brali od niego bo nie chcial mnie wypuscic

nic mu nie zrobia, policja z bratem imatka mnie brali od niego bo nie chcial mnie wypuscic

Gość nareszcie lato
Kochana co ty piszesz ?????????? Ty go bronisz czy siebie ???????????? To że ma żółte papiery i z nim siedziałaś to też nie jest mądre i mogłaś się spodziewać wszystkiego w takim razie .Jednak ty mu nie chcesz szkodzić ?????????????????????????????????????????????? Za to co zrobił mając nawet tkzw.żółte papiery ,policja momentalnie odstawia takiego delikwenta do Psychiatryka na obserwacje na tkzw oddział dla podsądnych a potem idzie taki typek do więzienia albo jest zamknięty na wiele lat w Szpitalu psychiatrycznym.I w twoim przypadku gdybyś zgłosiła to na Policję to sprawa idzie z urzędu i ty nie masz nic do powiedzenia.

Gość nareszcie lato
Więc coś tu jest nie tak ,idę na zakupy później sie pojawię moze?

on i tak sie leczy, siedz w szitalach wiecej niz ja. kocham go i ma honor ie bede mu szkodzic, botez jest Wampirem. ale mam karte wypisowai wem co mi dosypal, wiem ze prawie zeszlam a jednak sa wyzsze uczucia. tylko zejuz nigdy znim nie bede.. bo by mnie zniszczyl do konca, nie moge i juz dlatego jestem z innym.

Gość a nie przejmujesz się, ze
teraz może komuś innemu coś zrobic?

nie przejmuje sie innymi, jest wampirem wie co robi ale teraz jest w szpitalu akurat

Gość ona_236_
Noxa ma bardzo wybujała wyobraznię a wy w to wierzycie.Wymysliła to sobie bo całymi dniami nie ma co robić

Gość Gwiezdna SERRYJA
A ty kurwo, tu cie mam!

moge dac skan karty wpiswej akurat tej,jesli brat mi przeskanuje. ku ostrzezeniu...

A tak w ogóle to o co chodzi?:D Znaczy kim ten "on" jest, co zrobił i jakie znów wampiry? To jakiś Twój amant był?

nie,taki jak ja byl. tyle ze wymagam podporzadkowania sie absolutnego, trzymal kase, nie rozmawialismy z ludzmi, taki nasz maly swiat, na poczaku bylo fajnie, alepotem stalo sie tak i juz

Gość ona_236_
No martva a kiedyś noxelia jest wampirem i ten jej fagas też i oni są nieśmiertelni haha

A po ile Wy w ogóle macie lat?:) A swoją drogą- fajnie jest być wampirem?:D

afajnie jest byc czlowiekiem? troszke nie trafione pytanie... ja 20, on 26