Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianna000

Martva jestes?

Polecane posty

Gość ona_236_
To może powiedz jak to jest być wampirem??bo ja nie wiem wiec opowiedz jak to jest

Gość a nie przejmujesz się, ze
Nigdy nie znałam wampira, więc chyba stąd to pytanie. Może inaczej- czym niby rózni się Twoje życie od życia normalnego człowieka?

ja jestem tutylko na misji, jestem w ludzkiej powlocelecz pije krew. nas zniszcza wkrotce ten swiati zstaniemy tu, a pochodzimy z dalekich mrokow. wampiryczna postac mam bardzo pieknai energetyczna, wkrotce do niej powroce.

Gość jeeny znowu..
tym ze ona jest niezle pierdolnieta hahahahahhaha ijuz nic nie pomoze nawet jak bedzie elfikiem hahahahahhahahah

Gość ona_236_
A te krew to czyją pijesz??Takich zwykłych ludzi co po ulicy chodzą czy jak??

Gość a czyja krew
pijesz chyba nie ludzka? co? na targu kupujesz taka jak do kaszanki ? mniam mniam

Ale krew jaką? Ludzką, zwierzęcą? Tak na ciepło czy skrzepniętą? I od 20 lat jesteś w tej ludzkiej postaci? A rodzice wiedzą, że wampira hodują?

Gość a czyja krew
:D :D :D

Mortui De marco 27 marca 2011 19:00 Do: noxellia@gmail.com Odpowiedz | Odpowiedz wszystkim | Przekaż dalej | Drukuj | Usuń | Pokaż oryginał Ave, Virgo Noxelia! Piszę z ramienia Brata mego, którego imię Azghiel, a który skierował ku mnie swą prośbę, bym kilka słów przekazał. I oto sądząc po tonie jego - przeprosiny drobne Ci się należą (choć osobiście śmiem twierdzić inaczej, gdyż sytuacje o jakich przyjdzie mi wspomnieć oczywistym oczekiwaniem zrozumienia winny się jawić miast wolą przeprosin) za...milczenie? Nieobecność? Nie sprecyzował. Przyjmijmy więc brak kontaktu pośredniego, bądź bez. Azghiel przebywa obecnie w sprawach zawodowych w Japonii, a z tytułu ostatnich problemów jest pod stałą obserwacją Naszej Braci. Skutki popromienne okazują się być dość dziwnym zjawiskiem dla Naszych. Ciężko rzec, czyż zyskał nowe dary, czy nowe przekleństwo, choć personalnie uznałbym je za dary gdyż nadają mu nieco więcej mocy...może i destruktywnej, ale zawsze to dodatkowa potęga. Musi się jedynie do niej przyzwyczaić, bo jak na razie jeszcze nie posiada nad nimi pełnej kontroli stąd też obserwacja ze strony Rodziny. Mówił bym przekazał Ci, że nie zapomniał ani nie wzgardził. Przypomni o swym istnieniu gdy tylko uzyska dostęp do środków komunikacji, które obecnie również są dla niego zakazane. Co najciekawsze wraz z nowymi zdolnościami zyskał stosunkowo dziwną moc wpływania na urządzenia elektryczne...lecz nie mnie o tym pisać. Tajemnica mnie obowiązuje i jego wolą będzie, czy zechce o tym wspomnieć. Aeternum vale! Mortui de Marco

moi bracia mnie infrmuja,sana misji w japonii niektorzy, caly swiat zginiemusicie sie szykowac nakoniec

Gość a czyja krew
wiecie tak sy mysle ze gdy by ta idiotka poszła na jakis kasting big brazera to by zrobiła kariere lepsza niz jola rutowicz.:D

To czemu Ty nie masz swojego zywiciela? I jakim cudem ta Twoja ludzka powłoka nie umrze, skoro ją uśmiercasz? A jakie były Twoje poprzednie wcielenia? Albo co wcześniej robiłaś? I na czym polega ta mija?

jeste w ludzkiej powloe, aleposierci wroce do swojej wampirycznej postaci. bylam wapirem, lecz zeslano mnie tutaj by obrzydzic i ten swiat bym go zniszczyla wraz z bracmi.

Gość ona_236_
Kurva jakie przeżycia o ja pierdole.I co tylko tą krwią sie żywisz

no nie, ludzkie cialo muszeodzywiac jedzenie m choc totakie prostackie :(

a chcialam isc do big brothera zeby dotrzec do wieszej grupy ludzi, ale nie ma edycji narazie

cciaam powiedziec osrzezenie w telewizji, bo ludzie sa slepi na zaki ale trudno, sonczycie jak bydloi tyle

nie smiej sie , wkrotce cay swiat czego zniszczenie jania to ikus,ale to nasza sprawka, mamy rece wekrwi, tak zniszczlam Japonie mozecie mnie osadzic tylko, zeja jstem ta wyzsza rasa smieszne ludziki :)

Gość waldek.....
Ona jest niebezpieczna dla otoczenia, własnie kopiuje jej wszystkie wypowiedzi i wysyłam na Komende Policji oraz odział psychiatryczny wraz z jej zdjeciem. Bo zrobi komuś krzywde przez swoje jazdy i będzie za póżno. Takie osoby powinny sie leczyć i być w kaftanach bezpieczenstwa. A Wy sie dobrze bawicie z tą dziewczyna, ona potrzebuje pomocy i musi ktoś zwrócić uwagę na to co ona tu wypisuje i zweryfikować jej rodzine, kurator itg.

A tak w ogóle co robisz? Uczysz się, studiujesz, pracujesz, czy się opierdzielasz całymi dniami w domu?

Noxelia jest osobą chorą psychicznie, niestety. Takich farmazonów jakie wypisuje w życiu nie czytałem. To poważna sprawa, Ona jest chora.

niepotrzebna mi szkola czypraca, to dobre dla ludzi, ale wasze zycie to chwila jescie kruchymi postaciami, w kregac wampirowjesem bardzo powazana dlatego m.in. ja jestem na misji

Ale to na czyim utrzymaniu jesteś? Swojej matki? Z kim mieszkasz?

coś z tym trzeba zrobić, szkoda dziewczyny, to da sie leczyć

rente mam i koniec, wiecej nie pisze bo widzisz co robia a chcialam tylko ostrzec

no i do czego doprowadzilliście tę dziewczyne??? kurwa,wasze życie pewnie jest załosnie nudne tak jak wasze szarobure "osobowości" i ktoś taki jak Ona kłuje was w oczy po chuja w ogóle z nia gadacie skoro jest popierdolona,jebani hipokryci