Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno ze mną wytrzymać

Matka wyczuła, że mam odłożoną kase na wakacje i tera chce pożyczać

Polecane posty

bo zawsze jej brak, bo do bankomatu jej się nie chce, niby odda, ale pewnie po wielkich wojnach :o

już teraz nie pożyczę, bo i tak mi jest dłużna 500 zł dziś wykorzystała, że mnie nie było okazję i "pożyczyła"sobie z koperty 300 zł , teraz koperta schowana gdzie indziej :D a 500 zł do wywalczenia :o

ja miałam to samo - moja matka wisi mi hmm ..łącznie z 1500 zł :O Już nawet się o to nie upominam i tak nie odda.

Gość Herkullesa Opppa
Kurwa a co za darmo zresz u niej locho ze kasy nie chcesz jej dac :-O Glupia tzipa z ciebie

Herkullesa Opppa - akurat szmato nie żre za darmo, bo za to płacę więc spierdalaj do chlewa tam gdzie twoje miejsce :o

dokladnie, mieszkasz u niej, jesz za jej pieniadze, wiec tez sie cos dokladaj a nie wiecznie zerowac bedziecie :/ nie rozumiem takich ludzi :/

kurwa następna mądra widze, że znasz moje życie lepiej niż ja sama, śmieszna jesteś :D skąd wiesz, że nie pracuje, nie płace rachunków, nie robie zakupów? no kurwa skąd wiesz? to do aa :classic_cool: temat dotyczy czegoś innego niż wypociny niektórych :o

zatkało ? :classic_cool:

Gość weskaweska
autorko niektorzy mysla ze jak sie mieszka z rodzicami to oczywiscie za darmo ;/ kretyni! Ja rowniez mieszkam z rodzicami i dokladam sie do wydatkow polowe! nie wyprowadzam sie narazie bo mnie nie stac ...

weskaweska dobrze piszesz, temat dotyczy innego problemu, a nie trzymam tej kasy na koncie bo tym ją straciła a tak pewne sumy wkładam do koperty i ich nie ruszam

Gość siri
W domu trzeba jasno ustalać zasady, nie może tak być że jedni na drugich sępią ...Niestety kochajmy się jak bracia a liczmy się jak Żydzi...stara zasada...

Gość juz cie zaatakowali i podsumow
ze zresz i mieszkasz za darmo . Skoro placisz za wszystko , jesz za swoje to zachowanie twojej matki jest troche nie fair. Tymbardziej ,ze wziela nie pytajac sie ciebie .

Gość boekkkk
Idiotki myślą że wiedzą lepiej co sie dzieje u kogoś w rodzinie i jeszcze przy tym obrażają, wróżki pierdolone sie znalazły. Sam daje co miesiąc na opłaty, a i tak matka woła odemnie więcej bo nie ma na to i na tamto:-O poźniej idzie do sklepu i kupuje papierosy. Moja jest mi winna ok 1500zł ale wiem że mi nie odda{beksa}

ja pożycze owszem, bo wiem, że są cieżkie czasy ale urlop ma się raz do roku, nie jade nad jezioro 10 km od domu, żeby mi starczyło 200 zł , tym bardziej, że mama to przetrwoni na byle co, a ja wole nie kupować ciucha lub kosmetyku a sobie odłożyć :(