zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 hej, spoznia mi sie @ ponad tydzien. co prawda wspolzylam ale zawsze z zabezpieczeniem... co moze wplywac na to ze mi sie spoznia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 stres, zla dieta, przemeczenei duzo rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 miesiaczki mam nieregularne, najdluzej spozniala mi sie 5 dni... teraz jest 10 ;/ 2 dni temu zrobilam test i wyszedl negatywny, a ja dalej sie boje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 idz moze do ginekologa jesli test negatywny to ciazy nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 planuje w poniedzialek zrobic badanie beta hcg ;/ no niby tak, ale nie zawsze pokazuja prawde ;/ albo sama sie nakrecam bez potrzeby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach