Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jehcvb iwujb nhjrcvb

tycie po tabletkach anty...

Polecane posty

Odkad biore cilest (jestem w polowie 3 listka) przytylam prawie 5 kg. Czy to normalne? Czy powinnam zmienic tabletki?

Gość ja przytyłam 6 kg
w miesiąc po odstawieniu tabletek,także to chyba indywidualna sprawa

Mi chodzi o sytuacje, gdy sie tyje podczas brania tabletek. nie zmienilam nawykow zywieniowych, ruchu mam tyle, co przedtem... tyle, ze zanim zaczelam je brac bez problemu wchodzilam w spodnie rozm. 26, a po miesiacu brania cilestu juz sie dopiac nie moglam, a teraz musialam kupic spodnie rozm. 28 :(

Zastanawiam sie nad tym, zeby dokonczyc to 3 opakowanie i je odstawic. I nie wiem wtedy, na jakie sie zdecydowac, bo juz bralam dwa inne rodzaje-po jednych mialam plamienia caly czas a po drugich mocno wypadaly mi wlosy.

Nikt sie nie wypowie?

Gość becia:)))
A ja brałam jasmin i schudłam 5 kg w ciągu 3 miesięcy, i bardzo źle się czułam. Dlatego, poszłam do lekarza i teraz mam spirale i jest dobrze

Gość hafananana
a nie zastanwailas sie nad tym, ze skoro to juz 3 ktorych probujesz i znow sa zle, to pora sprobowac np. plastrow??? ja polecam, stosowalam z powoidzeniem ok. 1,5 roku, dzialaja inaczej w tym sensie ze omijaja caly uklad pokarmowy bo sie wchlaniaja przez skore i to jest duzo lepsze, maja mniej skutkow ubocznych

Ja mam te anty na uregulowanie miesiaczek... Plastry tez tak dzialaja? I w sumie nie wiem, czy mi tu zapisza, mieszkam zagranica i tu lekarz mi powiedzial, ze prawie zawsze Microgynon zapisuja. Badan nie robia.