Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slonko759

trudny wybór :)

Polecane posty

Hej :) byłam z moim facetem od 5 lat uważam że nie było między nami źle...jednak od jakiegoś czasu nie układało się miedzy nami najlepiej...miałam problemy ze zdrowiem i z rodzicami...i jakiś miesiąc temu znalazłam u mojego faceta w szufladzie zdjęcia jakiejś dziewczyny....zapytałam w prost kto to i jak to się zaczęło i w ogóle chciała wiedzieć dlaczego to zrobił jednak nie odpowiedział mi na to pytanie bo powiedział że nie chce o tym rozmawiać....powiedział jednak że spotkał się z nią tylko kilka razy i nic więcej się nie zdarzyło...od tego czasu zaczął się bardziej starać jednak nic nadzwyczajnego...i nie wiem co mam zrobić kocham go ale rozum podpowiada mi że będę cierpieć ponieważ nie potrafię mu zaufać...proszę o jakieś rady :) ponieważ bije się z myślami...czy sądzicie że dalszy związek ma sens ?

no on sądzi że tak ale biorąc jego podejście to się nie dziwie bo była mu oddana wierna i zawsze myślalam o nim zanim coś zrobiłam trudno by było stracić takiego partnera jednak nie wiem z jednej strony chce z nim byc a z drugiej nie...a jak z nim będę to nie będę mu ufac i wtedy beda kłótnie

na pewno poradziła bym aby porozmawiać spróbować, jednak bez zaufania nie jest się szczęśliwym ja to wiem ale nie potrafię o nim nie myśleć

na pewno poradziła bym aby porozmawiać spróbować, jednak bez zaufania nie jest się szczęśliwym ja to wiem ale nie potrafię o nim nie myśleć super, odejdz w spokoju, problem rozwiazany

właśnie tak bym chciała zrobić jednak gdy on się odzywa zaraz wracają moje uczucia do niego...prosiłam żeby się rozstać ale on nie daje za wygraną... nie wiem czy na prawde mu zależy czy moze cos innego

A ja radze dac sobie spokój...bo skoro miał zdjęcie innej laski, skoro się z nią spotkał to znaczy ze szuka. Gdybys Ty byla dla niego najważniejsza i by Cie szczerze kochał to nie szukał by czegos innego, prawda? Czy źle rozumuje...a prędzek czy później moze znaleśc taka która bedzie mu odpowiadala i Ty pójdziesz w odstawke, wtedy bedziesz cierpiec bo jeszcze bardzo sie zaangażujesz...ja bym odpuscila

Na pewno ciężko bedzie zerwac....to jest baaardzo trudne tym bardziej po 5 latach, bo jest równiez przyzwyczajenie, wszytskie wspomnienia....ale jesli taka decyzje podejmiesz to musisz wziasc sie w garsc i byc twarda! Bo on na pewno bedzie prosil, zabiegal...tak to juz jest, jak faceci czuja ze traca dziewczyne to wtedy sa cudowni!

(...)ponieważ bije się z myślami. no i co? dało to jakichś skutek? pomyśl przez chwile o tym czego TY chcesz.

no właśnie ja chciała bym być najważniejsza a tak nie jest...szkoda że tak się stało bo myślałam że to ten jedyny :) cóż widać się myliłam

hmm chodzi mi o to aby traktowal mnie z szacunkiem zeby myslal o mnie za nim cos zrobi pytal o zdanie itp :) tak nie jest wiec widac ze taki zwiazek nie ma sensu i dobrze mi radzicie :)

wy faceci (oczywiście moim zdaniem) nie przeżywacie tak rozstania jak my kobiety... myślicie jak nie ta to inna :) takie mam wrażenie

Ja juz planowalam ślub...bylismy ze soba 5 lat, mieszkalismy razem, ale cos bylo nie tak...i teraz wiem ze jesli w kolejnym zwiazku bedzie cos nie tak i nie da rady tego naprawic, to nic na sile. Trzeba szukac i czekac na pełnie szczescia! a nie na chama w cos brnąc, nie ma sie czego bac!

Oj faceci tez przeywaja!! Tutaj nie ma reguły jaka to płec...to zalezy tylko od czlowieka.

dokładnie masz racjie Nookia tylko jakas cząstka jeszcze go kocha i trudno mi tak o nim zapomnieć...jednak wiem że lepiej będzie mi bez niego...

to racja :) jednak ja jestem dość uczuciowa i wrażliwa i ciężko znosze takie sytuacje

Skoro czujesz ze lepiej bedzie Ci bez niego to nie ma sie nad czym zastanawiac, tylko odwagi! Ja do tej pory mam cos w rodzaju wyrzutow sumienia....widok jak płakał, ryczał jak maly chłopczyk...to bylo straszne,ale ja wiem ze to byl dobry krok, musialam chociaz raz zrobic cos dla siebie! i teraz jestem bardzo szczesliwa! Bądź odważna i nie poddaj sie! Ten Twój gdzies chodzi po swiecie i czeka na Ciebie, a Ty marnujesz czas :P

dokładnie tak myślę ale tak jak mówisz brakuje mi odwagi...gdzieś w podświadomości boję się że bede sama a jestem taką sobą która potrzebuje kogoś do kogo się może przytulić i pożalić jak mi smutno :) nie lubię być sama lubię mieć kogoś blisko :)

Gość sorry kolezanko
kazdego czlowieka ktory jako nick obiera "slonko", "sloneczko" itp uznaje za porazke