Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz nad morzem

wczasy z 5ciolatkiem -okolice władysławowa- doradźcie cos mamie z podkarpacia

Polecane posty

1 tydzien lipca - 8-15ego

Gość asdcasdca
A musi być ten rejon? Bo ja poleciłabym Sobieszewo, z rezerwatami, dziką plażą przy ujściu Wisły, a do Trójmiasta blisko na wypad.

dodam , ze przyjazd pociągiem wiec pasuje w miare blisko do morza,sklepu etc

niekoniecznie ten rejon- szukam czegos gdzie mozna swobodnie bez auta sie poruszac pks-em np

Gość asdcasdca
Mhmmm... To raczej Sobieszewo średnio pasuje. Dojazd z Gdańska jest tam dwiema liniami autobusowymi ale to spory kawałek, potem do kwater też raczej na pieszo lub stateczkiem ("tramwajem wodnym") ale ten kursuje parę razy dziennie.

Gość alaaaa ma kotaaaaa
jastrzębia góra wydaje mi się że mniej zatłoczona a to tuż obok Władka :) no albo sam Władek mam sprawdzoną miejscówę na skróty od PKP nie jest tak daleko :]

Gość alaaaa ma kotaaaaa
a i w tym samym miejscu można sobie wykupić obiady domowe wystarczy rano powiedzieć, do centrum jakieś 15 min spacerkiem

jastrzebia góra tez mogłaby byc i jeszcze chłapowo?

chętnie skorzystam z konkretnych namiarów jak wiecie to napiszcie prosze - czy nocleg ok35- 40zł od osoby za dobe to sa juz w miare warunki?

Gość alaaaa ma kotaaaaa
http://wladek.pl/prezentacja_406.html w tym miejscu byłam już 4 razy ostatni raz 3 lata temu . Właściciele sa bardzo mili , warunki hmm czysto i schludnie , pokoje ciut małe ale to nie jest duży problem. Łazienka ok, w pokojach lodówka. Niedaleko plac zabaw,na rogu sklepik , od PKP na skróty 10min , na miejscu stołówka. Dla mnie idealnie gdyby nie to, że synek ma dopiero 5msc jedziemy w ustronniejsze miejsce po sezonie ... Co do ceny nie wiem jakie są aktualnie ale coś w granicach 40-45 zł z tym trzeba się liczyć to już chyba takie minimum za dobrą kwaterę w sezonie.

Gość alaaaa ma kotaaaaa
*Dla mnie idealnie gdyby nie to, że synek ma dopiero 5msc naq pewno pojechalibysmy tam ale musieliśmy zrezygnować na rzecz spokoju i jedziemy w ustronniejsze miejsce po sezonie ...

Gość ja polecam karwie
karwia