Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madralinska123

czy juz powinnam???

Polecane posty

Gość madralinska123

krotko, odstawilam tabletki po dlugim czasie w styczniu tego roku i odtad moje cykle wypadaja, 27 dni 24 dni 24 dni, 32 dni 24 dni nie wiem czy mozna to nazwac regularnym miesiaczkowaniem , staram sie o dzidziusia, dzis jest 26 dzien cyklu i nic nie zapowiada ze dostane miesiaczke, nie boli mnie brzuch, nie mam zwiekszonego apetytu jak zwykle przed @, jedynie piersi mam od dobrych kilku dni powiekszone, nabrzmiale i bardzo bola mnie sutki , myslicie ze juz moge zrobic test ciazowy ?? dzieki z gory za zainteresowanie

Gość Czesław widziałeś mnie ?
jak ty odczytujesz to @ ?

Gość madralinska123
miesiaczka:)

ale jak to się ma do tej internetowej "małpki" ?

Gość madralinska123
oj ma sie! my dziewczyny wiemy o co chodzi

wyobraź sobie ,ze ja też jestem dziewczyną o dziwo nawet miesiączkuje ale nie mam bladego pojęcia jak okres ma się do tego @

Gość madralinska123
wiec wejdz na forum ciazowe i zobacz ze tam wszystkie tego uzywaja! nie rozumiem jednak dlaczego ludzie lubia wypowiadac sie nie w temacie ....

wszystkie używają ale żadna nie wie dlaczego. jak dobrze ,ze nie jestem typową babą 🖐️ no właśnie może ty z takim tematem przeniesiesz się na forum ciążowe ?

pomarańczowy skurwysynie ciebie też to denerwuje ? mnie do szału doprowadza to ich "dzidzia" staramy się o "dzidzie" moja "dzidzia" je tylko gerberki no kurw...

haha no fasola rządzi :D mnie przeraża to jak one się zbiją w takie stada i plują jadem na każdego kto je spyta dlaczego są takie infantylne i czy dziecko wyssało im mózg :D

Gość madralinska123
a ja sie pytam po ch.j zagladacie na ciazowy skoro was tam wszystko wk....a???? no po co,ja sie pytam inteligencjo pieprzona???!!! wynocha z mojego tematu ale juz !!! oszolomy pieprzone!