Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz rozbiję skarbonke

Jakie autko dla kobiety

Polecane posty

Gość zaraz rozbiję skarbonke

Dodam iż chodzi mi o używane, czy opłaca się kupic 12 letnią corsę? czy to pakowanie pieniędzy w błoto?

Gość czytam z grubsza
pakowanie pieniedzy w bloto wiadomo ze taki samochod najbaerdziej zadbany zacznie niedlugo sie psuc

Gość czytam z grubsza
mam 70b le zlozycielka nie pisal ze ma tylko na 12 letnia corse

aha, więc sądzisz, że ma budżet np. na nowe Audi A3, ale podobają jej się 12-letnie Corsy i pewnie dlatego rozważa ten wybór? :D

Gość czytam z grubsza
mowimy o audi a3 z 2007 roku ????????????? nie tak nie mysle ale mysle ze miedzy 12 letni korsa a audi a3 zmiesci sie ieszcze naprzyklad jakies polo

Gość myslę ,ze chevrolet lacetti
chevrolet lacetti -mały,zgrabny dla kobietki moja 18sto letnia córka nie dawno go dostała i jest bardzo zadowolona

Gość Brygida:)
Mercedes lub Chrysler Grand Voyager w automacie:)

Gość foehoefhwa
a jaka jest różnica między "autem dla kobiety" a "autem dla faceta" ?? Uważasz że jestes zbyt glupia aby prowadzić "auto dla faceta" ?? Tepe wariatki - macie się za nic i faceci też was mają za tępe NIC

Ja uważam, że podział na auta babskie i męskie jest zwyczajenie... głupi. Ile masz kasy i co Ci się podoba? I co jest ważne? Ja mam oba auta pewnej marki, trochę pasztety, firma idzie na przekór modzie, ale auta jeżdżą genialnie;)

Gość cytam z grubsza
podzial glupi???????????? wymgania facetow sa glupie . nie kazda kobiet 1,50 cm wzrostu musi miec od razu fure kombi a facet 1,50 tak

Gość sabinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej, moja mama ma seicento z 2003r i jest zadowolona, to popularne ale sprawne auta jak dla kobiety. Ja mam z narzeczonym matiza z 2001 i audi A3 s-line z 2005 i obydwa tez sa super:) wolalabym matiza zamiast corse... ale audi NAJLEPSZE:) i bajeranckie;p