Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3475765396475

Zakłopotany chłopak, wejdź

Polecane posty

Gość 3475765396475
Cudownie było odgarnąć jej włosy, pozaczepiać ją tak miło, porozmawiać, pośmiać się, a teraz wszystko zjebałem.

Gość aaaaaaaha
dobrze ze cie olśniło w końcu ;) a jak jej wytłumaczysz jak już wiecej nie przyjdzie na basen?

Gość 3475765396475
Co to znaczy fuck? To już nie ma czułych facetów oprócz mnie? Chyba nie ma.

Gość 3475765396475
Przyjść przyjdzie na pewnie, bo kocha pływać, pytanie na którą. Pracuję od południa... Jak przyjdzie rano, bo ma teraz wakacje, to jestem spalony.

To już nie ma czułych facetów oprócz mnie? Chyba nie ma. dzis na kafe bylo ich na peczki, co jeden to czulszy :-) spoko, do piatku juz blisko

to pewnie nie to, ale jak byłam młodym podlotkiem to przyśniło mi się, że kolega z klasy się do mnie ostro dobierał... Kilka dni nie mogłam na niego patrzeć :)

Gość remi432
ojj tam :) bądź dobrej myśli i weź się w garść :D przyjdzie,podejdziesz do niej i zobaczysz jaki przebieg bedzie miala rozmowa, w razie czego jej wyjsnisz co i jak :)

Gość aaaaaaaha
nie bądź taki pewny że przyjdzie w ten piątek. Ja na jej miejscu zmieniłabym basen na jakiś czas, albo zrobiła sobie przerwę w pływaniu.

Gość 3475765396475
Czuję, że to na nią czekałem całe życie. Ma poukładane w głowie, jest inna niż jej ruwieśniczki, bardziej dojrzała emocjonalnie, ma w sobie dziecko, bo uwielbia się śmiać i wygłupiać i robi to z taką gracją... Nie wybaczyłbym sobie gdybym jej więcej nie zobaczył...

Gość a noooo tak :)
"Mogła tak pomyśleć? Ja się zabiję... Jak w piątek jej nie będzie, to się utopię... Centralnie, teraz to mnie trafiło na maxa.... Muszę jej to wszystko wyjaśnić." gdybyś chciał tak zrobic to juz byś to zrobił odrazu a nie napierdalał jakies głupoty na forum internetowy. Zjebałes akcje i az tak tepy jestes ze tego nie widzisz i potrzebujesz oopini innych ludzi, obcych na dodatek aby ci powiedzieli co sie stało???? To ty sam kurwa tego nie wiesz??? co my łazimy za nia i za toba na basem i na was sie gapimy aby wiedziec wszystko co i jak??? Nie umiesz podejsc do panny i sie spytac co sie stało? Zyłka w dupie by ci pekła?

Gość 3475765396475
po ostatnich kłopotach żołądkowych zawsze zabieram ze soba 3 rolki papieru toaletowego szarego papierni Strzegom-Bydgoszcz ktory zużywam w całosci po nagłym ataku kiszek ktory z siłą wodospadu niagara porywa wszystko na swojej drodze rzeźbiąc dziury w asfalcie do głebokosci 0,5 metra. Powstały krajobraz odwiedzaja liczne wycieczki oraz tłumy dziennikarzy ktorzy do dzisiaj nie wiedza kto moze byc sprawcą jednakowoż smrod roznoszacy sie po okolicy każe domniemywac ze moze to byc pozostalosc po czlowieku nikt temu nie daje wiary stad tez powszechna opinia ze w okolicy grasuje jakis niespotykany zwierz na miare czupakabry

"Czuję, że to na nią czekałem całe życie. Ma poukładane w głowie, jest inna niż jej ruwieśniczki, bardziej dojrzała emocjonalnie, ma w sobie dziecko, bo uwielbia się śmiać i wygłupiać i robi to z taką gracją... Nie wybaczyłbym sobie gdybym jej więcej nie zobaczył.." no i teraz debil napierdala na forum jaka to kochana wspaniała i jedyna...a podejsc do niej i normalnie pogadac i wyjasnic sprawy n ie umie...ale debil.. i jeszcze nie czaji

Gość 3475765396475
No właśnie nie mogę podejść, bo uciekała, a w piątek może jej już nie być, więc nie bądź taki do przodu, a ludzie na tym forum są zajebiście życzliwi i zawsze coś doradzą człowiekowi, więc czemu nie?

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wcale sie nie dziwie ze przestała sie odzywac nara

Gość Pewnie pomyślała
Pisze się RÓWIEŚNICZKI :D Będę trzymać kciuki, żeby przyszła i żebyście sobie wszystko wyjaśnili :)