Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pestka Wisniowa

Pomozcie mi rozwiazac zagadke!!!!!

Polecane posty

Gość Pestka Wisniowa

Znam pewnego faceta, ktory dziwnie sie zachowuje. Wczorej powiedzial ze jego mama pytala o mnie ( oficjalnie jestesmy dobrymi znajomymi) wiecja zapytalam...co jej powidzialaes? On na to powiedzialem ze jetes bardzo mila, towarzyska, inteligentne itp i jeszcze cos czego nie moge Ci powidziec ( ale nie marw sie to dobra rzecz) Cos powidzial mamie na moj temat i nie chce mi powiedziec a ja sie zastanawiam teraz nad tym... Co myslicie??? pozdrawiam

Gość ludzie potrzebuję rady
akurat siedzimy i myślimy:D

Gość Pestka Wisniowa
okaya....to myslcie szybciej haha

Gość ja wymyslilam ze
powiedzial, ze jestes dobra kandydatka na zone, ale przy Tobie nie chcial sie tak otwierac skoro jestescie tylko znajomymi

Gość na pewno nie to,
ze jestes blyskotliwa

Gość tak samo jak z ubraniami jest
że mu się podobasz, albo że cię lubi

Gość Omg...
Uciekaj jeśli matka twojego "przyszłego" faceta wie więcej niż ty, to zły znak xD xD xD

Gość Pestka Wisniowa
dzieki!:) tez bym tak pomyslala....ALE do mnie mowi ze mi sie jakas Kasia bardzo podoba ( ja jej nie znam), ze jest taka wyjatkowa, inna niz wszystkie, i ze bardzo chcialby z nia byc... i caly czas cos robi w tym kierunku Jakby to o mnie chodzilo to przeciez chyba nie mowil by do mnie ze mu sie jakias Kasia podoba!

Gość Pestka Wisniowa
dodam, że to mój pies Azor, myślał że to noc wigilijna a dziś już nie powie :O

Gość Pestka Wisniowa
Nawet pokazywal mi jej zdjacia w komorce, can you believe? Co za historia...

tak, jesli jego matka wie więcej niz Ty, to wiedz ze cos sie dzieje :D 🖐️ a tak w ogole to mysle, ze chodzi mu o Ciebie i moze chce sprawdzic Twoją reakcje, bierz sie za niego ;)

Gość Pestka Wisniowa
Ty podszyw wypiedalaj ! juz po dobranoc-ce

Na pewno jej powiedział, że masz zajebiste tzytzki. Sorki, ale rozwalają mnie takie tematy i nie mogłam się powstrzymać :) Chyba za dużo czasu tu ostatnio spędzam...

Gość Pestka Wisniowa
Kochani! przeprasza za mocne slowa wszesnie typu wypie**** alenie cierpie podszywow....co za ludzie^^

Gość aejkwfaijksdiuweksdi
ile macie lat?

Gość Pestka Wisniowa
Sama nie wiem co mam o tym myslec....... Czemu nie zrobi czegos konkretnego tylko sie tak czai? I czemu mowi o tej Kasi do mnie? Co to ma byc?

Gość mały odkrywca
[Czemu nie zrobi czegos konkretnego tylko sie tak czai? I czemu mowi o tej Kasi do mnie? ] też tak miałam, potem się okazało że byłam łatą. Facet dybał na "Kasie" a ja byłam z braku laku. Postaw sprawe jasno a nie bawicie się w jakieś podchody jak 15latki. Chyba że macie po 15lat to spoko🖐️;)

Gość Pestka Wisniowa
mnie to osobiscie wkurza, lubie jasne sytuacje i lubie jak ludzie postepuja konkretnie, a nie kreca! takze zycze mu powidzenia z takim postepowaniem, tym bardziej ze ma ponad 25 lat. Ja trzymam sie faktow. Jesli mowi, ze mu sie Kasia podoba to okay...tak tak to biore. Nie bede sie bawic w jakies dziwne pokrecone myslenie bo mozna zwariowac od tego! jesli macie cos jeszcze w tym temacie piszcie:) podzielcie sie spostrzerzeniami

Gość mały odkrywca
On też ma 25 lat?

Gość mały odkrywca
a jak reagujesz na jego gadanie o Kasi? Strzelasz focha? Jesteś zazdrosna?

Gość fan szpilek onych
kuwa co to za gimbogierki ja piehdole tu jest więcej beki niż na hip-hop.pl :D :P :O 🖐️

Gość n vjh
ze cie kocha

Gość Pestka Wisniowa
gadanie o Kasi biore na luz, nawet mu doradzam co ma zrobic :) ^^ Nie okazuje zadniej zazdrosci, nic. Jakis czas temu powiedzial ze jest cos czego teraz bardzo pragnie, zapytalam co to jest? poczatkowo powiedzial, ze nie mi nie powie. A ja mowie dlaczego? Powiedzial, chodzi o dziewczyne.... i to bylo wtedy tyle. Po jakims miesiacu sam wrocil do tego, powiedzial pamietasz jak Ci mowilem, ze czegos bardzo pragne i ze chodzi o dziewczyne? ona jest niesamowita jedyna w swoim rodzaju ma na imie Kasia. I dodal ze ona ma chlopaka od paru lat. pokazal mi jej zdjacia w swojej komorce. niezla zagadka, co:)

Gość mały odkrywca
Dlaczego zagadka? Moim zdaniem facet się buja w Kasi a Ty (wybacz szczerość) jesteś dla niego tylko koleżanką z którą miło spędza czas bo nie może z Kasią

Gość Pestka Wisniowa
:( gdzie jestescie? anyone? fajnie gdyby ktos chcial pogadac i powidziec jakie spostrzerzenia mu sie nasuwaja?

Gość Pestka Wisniowa
@ Maly Odkrywca. :) to mamy zagadka rozwiazana. Najprostsze rozwiazania sa najlepsze. dzieki za szczerosc. pozdrawiam serdecznie

Gość mały odkrywca
obym się myliła🖐️;)