Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczne kopytka

ktorego z nich wybrac??help prosze...

Polecane posty

Gość magiczne kopytka

pare miesiecy temu rozstalam sie z chlopakiem. on nadal stara sie do mnie wrocic. rozstalismy sie poniewaz od dluzszego czasu nie moglismy sie dogadac. zreszta nadal sie klocimy. nie wiem czy jeszcze cos do niego czuje czy tez juz nie. byc moze to wyrzuty sumienia bo ja go zostawilam. i teraz najwazniejsze . pojawil sie drugi chlopak. w sumie to facet. troszke starszy. rowniez o mnie zabiega. a ja sie miotam zadnemu nie daje zadnej odpowiedzi bo zadnego nie chce ranic(glupia jestem wiem) i nie umiem sie zdecydowac. na co mam patrzec przy wyborze? jaka jestem beznadziejna...

Gość zodiaque
Nie mów tak ;/ Nie napisałaś nic o kandydacie numer 2, więc trudno mi ocenić, ale bardziej skłaniam się ku niemu, bo skoro z byłym ciężko ci się dogadać to nie ma sensu tego ciągnąć. Nie chce wysuwać za odważnych wniosków, ale myślę, że najprawdopodobniej masz do niego (ex) tylko sentyment i nie łatwo ci to przerwać. Chociaż mimo wszystko uważam, że jeżeli ciężko ci się zdecydować to tym jedynym nie jest żaden z nich ;)

Gość magiczne kopytka
kandydata nr dwa poznalam 2 lata temu ale niedawno delikatnie cos zaiskrzylo bardziej z jego strony. nie znamy sie zbyt dobrze i nie wiem czy dac mu szanse na blizsze poznanie? o zandym zwiazku nie ma mowy narazie... przynajmniej z mojej strony...