Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_ciuszki

boyfriend jeans, co do nich dobrać?

Polecane posty

Gość anna_ciuszki

witajcie, kupiłam dziś jasnoniebieskie bofriend jeans /takie luźne, z kieszeniami/ i zastanawiam się co do takich spodni można dobrać? głównie chodzi mi o buty, ale z bluzką też możecie mi coś doradzić. spodnie te mają odrobinę podpinane nogawki, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :)

Gość bbbvvghbh
buzka obojetnie jaka byleby byla obcisla no i nie jakas elegancka, bardziej styl sportowy a buty mysle ze sportowe

Gość anna_ciuszki
a jakby tak bluzkę wpuścił w spodnie i do tego jakiś pasek fajny?

Gość biała bokserka i buty na
koturnie w marynarskim stylu -tak chodzi moja córa czasem.;)

Gość anna_ciuszki
właśnie zastanawiałam się, jak by wyglądały do nich buty na koturnie.. to mówicie, że można i na koturnie, nie tylko płaskie?

Gość biała bokserka i buty na
no w płaskich to juz tak bardzo sportowo,moja córcia nosi koturny ,ciemne boysówki(bo tak na nie mówimy),biały t-shirt,sweterk rozpinany taki marynarski -w biało granatowe paski z czerwoną kokardką, granatową torbę ,butki też takie marynarskie wielkie okulary (czarne) włosy w kucyk ,albo warkocz taki na bok . no fajnie to wygląda,mi starej to nie bardzo ale młoda jak się ubierze to świeżo,modnie. bardzo fajnie;)

Ja bym właśnie przewrotnie założyła szpilki. Ale nie sugeruj się, ja noszę niemalże tylko szpilki :)

Gość noszenie szpilek jest bardzo
nie zdrowe. ale to tak kobiece,tak fantastyczne,ze chyba warto zaryzykować . na starość i tak żylaków widać nie będzie.;)

Gość anna_ciuszki
bardzo fajnie się pani córcia ubiera ;) mi się też właśnie marzy tak na marynarsko :)

Gość biała bokserka i koturny
wiesz,to są spodnie,które mona tak naprawdę nosić na różne sposoby. mozna eksperymentować,bo tak naprzwdę na tym polega moda. śmieszne połączenie(też podpatrzone u córki) to jasne boysówki z przyłączonymi kolorowymi szelkami(w kwiatki biało -różowe o ile dobrze pamiętam)czarny t-shirt i białe trampki. takie letnie, już troche bardziej młodzieżowe. ale można też kolorowe szpilki, spodnie i koszulka i też będzie fajnie. w moim wypadku miętowe szpili,ciemne spodnie ,biała lub czarna koszulka, do tego jakieś np.granatowe w białe kropki bolerko (sweterk krótki),miętowe paznokcie i też fajnie wygląda. zaciekawił mnie ten temat,bo moja Honoratka bardzo często nosi takie spodnie.;) I choc na początku były one według mnie pozbawione kobiecości,bardzo szybko się do nich przekonałam.;)

Gość anna_ciuszki
mam 20 lat, więc za bardzo młodzieżowo to się chyba ubierać nie mogę już :) hmm właśnie może dobrałabym do nich trampki białe lub czerwone, koszulkę taką obcisłą bokserkę na ramiączkach, białą albo czarną i torebkę listonoszkę, taką noszoną na skos? :) a do koturnów to nie mam pomysłów, jaką górę założyć, nie chcę wyglądać śmiesznie

Gość no to jesteś prawie w ieku
mojej córki , Honia ma nie całe 18 lat. dziewczyno,jesteś młoda, co ty opowiadasz. baw się,kombinuj póki mozesz potem będziesz załowała patrzac na swoja córkę "szkoda,ze nigdy tak sie nie ubrałam" koturny mogą być połączone ze zwykłą koszulką typu t-shirt lub bokserką. białą,granatową,czarną. nie koniecznie,a nawet nie wskazane,by była w tym samym kolorze co buty. jesteś młoda,jest lato -kombinuj!;)_

Gość FfDF
a czy koszulka musi być taka króciutka, np do paska tylko czy może ciut dłuższa być, np do połowy pupy?

Gość FfDF
anna_ciuszki to ja, pomyłka z nickiem :/

wszystko zależy od sylwetki moze być długa,moze być krótka. nie ma co się przejmować trendami,bo tak naprawdę to my same je wyznaczamy.

Gość anna_ciuszki
i właśnie tu jest mały problem, mam trochę zbyt szerokie biodra. a może w ogóle nie powinnam nosić takich spodni :(

Gość fan szpilek onych
szpilki załóż szpilki są hot :P

Gość anna_ciuszki
ale szpilki zwykle mają 10-12 cm, a wtedy byłabym za wysoka dla mojego chłopaka, on woli jak dziewczyna jest niższa :)

spokojnie. załóż górnę np.czarną,żeby podkreśliła sylwetkę, możesz dodać do tego jakis wisiorek,który zwróci uwagę ,przyciągnie spojrzenia na grę, nie na biodra. możesz pomyśleć o kolorowej chuście,wciagniętej zamiast paska, zaciśnietej i puszczonej luzno ,która też odwróci uwagę od bioder. no i butki wyższe tu bym prponowała,bo zawse nóżka bardziej naprężona i wygląda się lepiej.;)

wyższe,nie znaczą 15stki od razu. są niższe koturny,które też wyglądają kobieco i fajnie,są buty typu rzymianki,sandałki i wszystkie inne na delikatnym podwyższeniu. jeśli nie lubisz,nie muszą to być od razu szpile.;)

Gość anna_ciuszki
tak, ja lubię wysokie buty, no ale właśnie mam problem z chłopakiem, bo on woli płaskie. i nie wiadomo co robić

załóżyć średnie,w zyciu ważny jest kompromis.;) albo zmienić chłopaka,na takiego,który lubi szpilki kochanie.;) ale to taki tam sarkazm gorąceej 40stki.;))

córka podpowiada,ze rzymianki i koszulka na ramiączka,albo nawet bez ramiączek -też będzie dobrze wyglądała. rzymianki nawet trochę dłuższe,takie do kostki. biae,brązowe,szare. kolorowe. i koszulka,

Gość anna_ciuszki
kurcze chyba ma pani rację z tymi rzymiankami i w ogóle :) napewno zanim wybiorę się na zakupy jeszcze raz przeanalizuję pani posty. a córka ma świetny gust, gratuluję ;) zapewne ma to po mamie

ależ skad,ja się cały czs uczę. dobranoc moja panno,udanych łowów.;) pochwal się co kupiłaś.

Gość anna_ciuszki
a dziękuję, również życzę dobrej nocy ;) jeszcze kiedyś tu zajrzę napewno