Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonamezazvyto

Mój mąż ma cytomegqalię... pokłóciliśmy sie

Polecane posty

Gość zonamezazvyto

Dziś odebrał wyniki badań ponieważ długo miał fatalne wyniki wątroby. Ale on nie wie dokładnie co i jak...nie wie czy ma dodatnie czy ujemne.. Dla mnie starania o dziecko to była taka iskierka w życiu! Powiedziałam mu w SZOKU ze wobec tego to koniec... za co przeprosiłam. A on do mnie z wiązanką- Spier*** kur**** odpier się itd. Czuję się taka nieszanowana, upokarzana. Teraqz milczę, on też. Chciałabym to zmienić, chciaąłbym żeby wreszcie w złości nie gadał mi wiązanek. Tylko nie mówcie żebym dała sobie z nim spokój bo to mój mąż i nie łatwo zx mężem dać sobie spokój. Co robić... czy to ok?

Gość zonamezazvyto
Wam to pewnie rybka..

Gość zonamezazvyto
On wciąż milczy a ja ZNOWU nie odezwę się pierwsza, jak ten złoczyńca. On jak zwykle nabluzga na mnie i jest spoko. jejku powiedzcie coś

Gość zonamezazvyto
Kobioety są przepraszam DURNE. juz mam ochotę coś powiedzieć....znowu ja, znowu ze juz ok itd, znowu taka...niezej

Gość zonamezazvyto
płodność.... przy cyto nie można się starać o dzidziusia

Ale temat nie jest cytomegalia tylko Twoje kłótnie z mężem. Propnuję udać się na uczuciowy albo przynajmniej na dyskusję ogólną. Równie dobrze mogłabym założyć topik: mam PCOS, piekę dzisiaj tort urodziny czy lepiej dodać słodzik czy fruktozę? :classic_cool:

Gość siri
Podobno statystycznie małżeństwa kłócą się 7 razy dziennie....Dogadacie się....Do małżeństwa to lepiej się nie wtrącać, stara zasada....