Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profdrhab

Podwiazanie jajowodow - co jak i gdzie

Polecane posty

Gość profdrhab

Jw. Ktoras z was to miala? prosze o wstrzymanie sie matek polek z opiniami, jestem dorosla, nie planuje dzieci. Polska, czy moze wycieczka gdzies w glab europy?

Gość o********
chyba wycieczka cie czeka:O moja kuzynka z curzyca urodzila 3 dzieci .blagala zeby podwiazali jej jajowody w czasie ostatniej cesarki.nie zgodzili sie bo nie wolno w Polsce:O dziewczyna plodna jak kotka,tabsow nie moze :( nawet to ,ze siadaja jej nerki od cukrzycy i wzrok od kazdej ciazy nie pomoglo😠

Gość profdrhab
Nie mozna, czlowieku ogarnij sie, mam meza, nie chce zawracac sobie glowy pierdolami pt gumki. Kasa nie stanowi problemu, rzecz wlasnie w znalezieniu odpowiedniej osoby (przede wszystkim chetnej) do przeprowadzania takiego zabiegu... zreszta skoro mozna dokonac aborcji w podziemiu to i z tym nie powinno byc klopotu.

Gość profdrhab
Jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to wyjdz, bo tracisz swoj cenny czas a jak widac masz go za duzo i opierdalasz sie na kafeterii 🖐️

Gość Monicca1980
Hej. Ja jestem po takim zabiegu już 4 m-ce. Niestety nie wykonany w Pl. Każdy ma prawo decydować o swoim życiu!

Gość Monicca1980
Służę pomocą w BE.

Gość cccecylia
o********, rzeczywiście biedna ta Twoja koleżanka. Jakby zupełnie zapomniała o istnieniu spirali antykoncepcyjnych bez hormonów, za głupotę się płaci. A tak by miała spokój od bachorów przez 10 lat.

Gość Monicca1980
Gdzie jesteś autorko?