Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek1124

zgwalcil moja kobiete

Polecane posty

Gość marek1124

pół roku temu pewna para zaprosila moja kobiete na objad byl alkohol i podejzewam ze sprawca podal mojej kobiecie jakies srodki poczula sie euforycznie i po jakims czasie stracila swiadomosc gdy otworzyla oczy zobaczyla bardzoz mocne swiatlo i faceta rozebrane bo przed nia ktory ja odprowadzil do niej do mieszkania kilka pieter wyzej i tam robil z nia prawdopodobnie co chial pamieta tylko ze byl jakosa sytlacja od tylu i ze w pewnym momecie ja zwoalil z siebie na ziemie zepchal jak sie przebudzila to zobaczyla ze on siedzi w kuchni i poszedl na dół do siebie ona zlecial poinformowac jej dziewczyne co zrobil on kaząl siedziec jej cicho i tylko tyle pamieta byla na dole u nich kilka razy ale nie pamieta co robila i woógle podejzewamy ze jej cos dodal co robic to bylo pol roku temu chcemy isc na policje ale czy warto nie mamy dowodow znamy dane sprawcy

Gość marek1124
to tylko moja fantazja seksualna na temat mojej kobiety ;)

Gość gdf
po pół roku? trzeba było od razu, teraz nic nie udowodnisz.

Gość marek1124
tak ale ona teraz dopiero sie odwazyał o tym opowiedziac po tygodni nawet nic bym nie udowodnil wiec wiem jak jest sytylacja ale jadenak sie stalo i co zostawiac to tak chyba nie powinno sie zglszc takie sprawy tylko co mozemy zyskac to nie wiem

Gość IMO13831
Dała mu dupy, a teraz męczą ją wyrzuty sumienia. Wymyśliła bajeczkę, aby poczuć się lepiej przed samą sobą.

Gość ojjjjjjaaaa
hmm...

Gość taka jedna z pomyslem
Mozna przypuszczac, ze ow para nie po raz pierwszy i nie ostatni zrobila cos takiego. Dlatego na Twoim miejscu probowalabym zdobyc dowody np. przy pomocy detektywa. Ewentualnie sama bym ich sledzila z aparatem. Ale zrobilabym tak tylko wtedy, gdybym stwierdzila, ze istnieje naprawde duze prawdopodobienstwo, ze niedlugo zrobia to ponownie, innej dziewczynie. Dopiero po zdobyciu dowodow poszlabym z dziewczyna na policje. Zlozylaby zeznania i pokazalibyscie to, co sami odkryliscie po gwalcie.

Moje przypuszczenia poczatkowe - Mozna przypuszczac, ze ow para nie po raz pierwszy i nie ostatni zrobila cos takiego - wziely sie z tego, o czym sam nam napisales. Mieli dokladny plan dzialania - zaproszenie na obiad, przygotowana tabletke, miejsce, gdzie doszlo do gwaltu. Stad przypuszczam, ze sa to seryjni gwalciciele. Najgorsze jest to, ze dzialaja we dwojke. Jako para. On i ona. Maja takie same chore upodobania i wzajemnie sie wspieraja. I niestety rowniez wzajemnie sie "podkrecaja pomyslami". Jesli nie jest to prowo, to naprawde zastanow sie nad tym co sie stalo. Ja na Twoim miejscu na pewno bym tego nie olala i zrobilabym tak, jak wyzej napisalam.

Gość marek1124
mysle ze ta para nie dzial w taki sposób jakm opisalas ze robia to czesto i tak wykorzystuja musial bym przyblizyc sytylacje i byscie zrozumieli mnie zastanawia tylko to czy warto to zglaszac dziewczyna moja naprawde mocno dostala po psychice po tym i myslimy zeby razem isc na policje chcoc ona ma obawy a owy gwalaciciel prze kolege dal jej do zrozumienia ze ma nie gadac glupio bo zrobi z nia porzadek wiec zastrasza ja ciagle

A pisze tak, bo sama padlam ofiara takiej tabletki. Tylko, ze mi nic sie nie stalo - nikt mnie nie zgwalcil, Bogu dzieki....

Gość kjjjhhgfgffd
ja bym radził zapomnieć o tym,było mineło,udać sie do psychiatry jak trzeba, bardzo ciężko udowodnić po takim czasie,po paru dniach można by było wykryć te substancje we krwi a teraz jak już to pozostaje yulko ten adwokat.I najważniejsze nie praw kobiecie wyrzutów,nie wyzywaj bo to pogorszy tylko sytuacje.

Gość kjjjhhgfgffd
sorky zamiast adwokat miał być detektyw

Gość marek1124
tabletki gwałtu juz jest nie wykrywalna w organizmie po 72 h tylko zastanawia mnie to ze nie majac dowodów tylkoslowo przeciwko słowu mozemy cos zyskac w sadzie na policji nie mamy nic tylko tyle ze troche systylacja sie naglosnila w jakoms tam kregu i chlopak sie teraz najwyrazniej boji ze to zglosimy

Skoro gwalciciel ja zastrasza, to zbierz dowody na to grozenie i zastraszanie. Majac nagrania rozmow, zaczyna sie poczatek calej serii pytan policji dlaczego ja zastrasza co ma chlopak do ukrycia Policja, kiedy dowie sie o gwalcie na Twojej dziewczynie, tym bardziej zacznie weszyc. Ale ja i tak najpierw zdobylabym na swoja reke jak najwiecej dowodow. Sledzenie, nagrywanie rozmow. Dziewczyna moze zrobic cos jeszcze: moze kazdego dnia (albo kiedy najdzie jej ochota- byleby czesto) nagrywac w samotnosci swoje odczucia w sprawie gwaltu. Psycholodzy dostajac pozniej takie nagrania i majac przed soba pacjentke (czyli Twoja dziewczyne) moga niemal ze w 100% sprawdzic, czy gwalt mial miejsce. Bo rysy, jakie zostaja na psychice kobiety po takim czyms, sa okropne.

Co za cipa. Dziewczyny, nadal wolicie metroseksualne cioty, zamiast krótko ostrzyżonych mężczyzn mogacych was obronic? Normalny wacet poszedłby do tej paty do mieszkania, napierdolił tego kolesia, związał ich oboje i torturował, aż się nie przyznają.

Policja zapewne moglaby skorzystac z wykrywacz klamstw. Na pewno da sie cos z tym zrobic. Poza tym jak piszesz - sytuacja sie naglosnila. Jesli sytuacja sie naglosnila, to jeszcze lepiej dla Ciebie! O wiele latwiej bedzie policji cos znalezc na tego gwalciciela. Jak za duzo osob o czyms wie, tym gorzej dla przestepcy.

-Bimbałek- nie spojrzalam na to, z tej strony... ale co racja, to racja :O

Gość marek1124
najpierw zglosimy na policje moze bylkiedys karany w podobnej sprawie wydaje mi sie ze w najgorszym przypsku mozemy chcoiaz syskac zakaz zblizania sie tego czlowieka do niej a to juz jest duzo jesli ona sie go boji sprawa jest ciezka cierpimy odydwoje przy tym i obydwoje mamy juz uraz do konca zycia ja ze musze cos z tym zrobic i nie wiem czy bede potrafił czy sprawiedliwosc go ukarze i z dzieczyna bedziemy mieli to juz w glowach do konca ta krzywde ktora nam wyrządził

A teraz tak z ciekawosci: Dlaczego nie dorwales tego gwalciciela? Czemu nie miales ochoty sie na niegu rzucic i obedrzec ze skory?

marek1124 najpierw zglosimy na policje moze bylkiedys karany w podobnej sprawie wydaje mi sie ze w najgorszym przypsku mozemy chcoiaz syskac zakaz zblizania sie tego czlowieka do niej a to juz jest duzo jesli ona sie go boji Policja was wyśmieje, a on wyśmieje was za ewentualny zakaz zbliżania. Jeszcze dostaniesz wpierdol :D Ale z ciebie ciota. A twoja dziewczyna czemu się z nimi umówiła?

Gość marek1124
bimbalek ja wole najpierw zeby zajela sie tym policja bo przy spotkaniu z nim nie wiem czy sam bym nie dsotał dozywocia wiec chlopak wiecej pokory w takiej sytlacji sie nie znalazles wiec nie swiroj bo by cie glowa zmiekala jak by cie ktos babe zgwalacił i nie tedy droga mam 2011 nie 97 rok

Chłopcze, nie wiesz w jakich byłem sytuacjach. Nawet z mafii nikt do mnie nie podskakiwał i nie mielismy litości.

Gość marek1124
to sie roznimy bo ty bys pojechal nabic torturowc ich a ja bym zgwalcil tego goscia i dalej nie zastanawialem jaka kare bym mu wymierzał wiec na poczatek wole zeby zajela sie tym policja

Gość trudno ze mną wytrzymać
zrobił jej dobrze a ty narzekasz, spierdalaj

Gość Jakorzeczesłońce
22.06.2011] 22:41 [zgłoś do usunięcia] -Bimbałek- Co za c*pa. Dziewczyny, nadal wolicie metroseksualne cioty, zamiast krótko ostrzyżonych mężczyzn mogacych was obronic? Normalny wacet poszedłby do tej paty do mieszkania, napie**olił tego kolesia, związał ich oboje i torturował, aż się nie przyznają. uwaga-bimbałek tak sie podniecil tym tematem,że przedstawia teraz swe fantazje seksualne:):):classic_cool:

Gość helga33333
Po pół roku? A jak niby zgromadzić dowody? Oskarżenie możecie wnieść ale moim zdaniem są małe szanse, dlaczego tak późno powiedziała?

Gość marek1124
puzno powiedzial bo bala sie mmnie stracic mieszka za granica i wlasnie tam to sie stalo widzimy sie tylko na wekendy dlatego latwo bylo jej to ukrywac nie wiedzial jak zareaguje ale juz wszystko mamy wyjasnione i teraz trzeba podjac jakies kroki tylko jak to w polsce dzialata sprawiedliwosc w takim przypadku to nie mam pojecia dlatego napisalem do was