Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosiabosia

łyżeczkowanie x 2 __ pomocy

Polecane posty

Gość Zosiabosia

Dziewczyny ,13-tego miałam łyżeczkowanie,był to 11 tydzien ,ciąza obumarła,maleństwo już sie rozkładało ,jednak po tym łyżeczkowaniu 17-tego musiałam jechac na pogotowie z wysoka temperaturą i bólami w okolicach krocza,od razu odesłali mnie na ginekologie,tam na usg wyszło ze nie do konca zostało tam wyczyszczone,doszło do zakażenia i miałam drugi zabieg + dodatkowo leki,wczoraj 21-ego wyszłam ze szptala do domu,jednak nadal mam objawy takie jakie mialam tzn.bóle w okolicach krocza,bóle w sercu,uczucie zimna i gorąca,parzy mnie w klatce piersiowej,boli mnie głowa i całe ciało jest na przemiennie obolałe,dodatkowo po tym drugim zabiegu zaczeło mi sie wydzielac z brodawki coś przypominające mleko,na dodatek ta brodawka mnie boli i swędzi,tzn,prawie wszystkie objawy mam jak przed zabiegiem,lekarze nie chcą słuchać i twierdzą ze to wszystko jest normalne i juz nie bedzie bolało,mnie jednak nadal boli i nie czuje sie dobrze,boję się ze ze mną będzie gorzej,przecież już po tym drugim zabiegu i antybiotykach powinno nie boleć a mnie boli na dodatek wszystko i nie funkcjonuję normalnie.Czy któraś z was miała podobnie ?

Gość dziewczyno zebys
ty nie kopla w kalendarz :-O bo cos zle z toba. w szpitalu powinnas byc moim zdaniem.

Gość Zosiabosia
o co ci chodzi,bo wogole cie nie rozumie

Gość może jedź
na pogotowie

Gość nareszcie lato
Natychmiast ale to natychmiast jedź do szpitala,zastosuj fortel ,powiedz że masz 40 stopni i zwijaj się z bólu to cię przyjmą ,to może nic nie być a możesz też dostać zakażenia .Wydzielina z piersi to jeszcze można wytłumaczyć ,hormony zareagowały na ciążę .Jednak jeśli źle się bardzo czujesz nie zwlekaj ,lepiej dmuchać na zimne

Gość nareszcie lato
Pogotowie cię odeśle.Szpital nie .....

Gość nareszcie lato
Czasem trzeba trochę przesadzić z objawami w szpitalu ,bo oni też mogą to zlekceważyć więc posłuchaj.Myślę że będzie dobrze i twoje samopoczucie to powikłania po tym wszystkim ale kto wie?

Gość Zosiabosia
Dzięki :) ale na razie poczekam,zobacze jak będzie dalej no ale martwie się,ostatnio wlasnie mialm temperature ponad 40 stopni,ale zlekceważylam i czekalam do rana ,bo a może przejdzie i bedzie dobrze no ale nie,nic nie przeszlo

Gość edrftgyhujikolp
Jejjkuu współczuję Ci !!! Okropieństwo.. Nie powinnaś lekceważyć tylko szukać pomocy !! :(

Gość Zosiabosia
Lekarze w szpitalu zniechęcili mnie do dalszego działania i dlatego sama kompletnie nie wiem co robić i czy wogole zając sie dalej sobą

Gość dziewczyno zebys
czego nie rozumiesz durnoto?????? ze mozesz kopnac w kalendarz to znaczy umrzec wariatko????? z takim czyms sie lezy w szpitalu i goraczka 40 stopni moze byc smiertelna. ja mialam 41 goraczki i juiz nawet nie moglam zadzwonic po pogotowie bo nie bylam w stanie.

Gość Zosiabosia
No teraz to rozumię,dzięki ,ostatnio jestem niestety taka,ktoś mówi do mnie po kilka razy a ja nadal nie wiem co powiedzial,no ale dziwić nie ma sie chyba czemu jeśli tak sie czuję .

Gość dziewczyno zebys
to do szpitala z toba :-O bo jak dla mnie to jestes powaznie chora. to nie zabawa. albo umrzesz albo bezplodna bedziesz,