Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diadro

LUDZIE!CO SIE Z WAMI DZIEJE?!

Polecane posty

Gość diadro

Dalam na portal trojmiasto w ogloszeniach w dziale przyjme-ogl ze przyjme lozko lub wersalke dla corci 3letniej.dzwoni facet ze ma w piwnicy do oddania,ze mi moze jutro przywiezc-ja ze fajnie ale maz jutro w pracy a ja jestem w ciazy i dzwigac nie moge wiec pytam czy moze je przywiezc za2dni..zgodzil sie a na koniec dodal-ale wie pani co?dam pani to lozko za jedno spotkanko... Ja pitole a w tle rozmowy slysze jeszcze z dwojke smiejacych sie dzieci!

Gość diadro
Nie no pewnie jakbym tak myslalam to bym w burdelu pracowala i kupila dziecku sama kanape obita zlotem

Gość diadro
Wiesz jak ja mam cos w domu w dobrym stanie-cos co komus moze jeszcze posluzyc a mi nie potrzebne to wole oddac niz wywalic!

Gość diadro
Jaka ty jestes tepa!nie wiesz ze jak sie dziecko rodzi to wpierw ze 3lata spi w lozeczku takim niemowlecym potem w wiekszym itd?chyba ze ty do tej pory spisz w takim ze szczebelkami!

Gość gaga olala
ty sexamatorgirl wkurwiajaca jestes, wiesz?

Gość oj kurde co sie dziwic
co sie dziwic facetowi ze jaja z ciebie zrobil, za darmo kazdy tak za darmo wszystko by chcial, bez przesady lozko na allegro 150zl dla dziecka kosztuje, niedlugo dostaniesz tezzapomoge 2000tys na dziecko to kup mu to lozko kurwa a nie tylko na żebry i na żebry

Gość gaga olala
przykrzy jestescie i prymitywni :O

Gość diadro
Bez sensu z tepakami i madralami dyskutowac

Gość oj kurde co sie dziwic
co odrazu prymitywni? Kurwa ludize nie wstydzicie sie tak zebrac lub do mopsu po zapomoge biegac, no tak ale prymityw to ten co tak robi, to jeszcze idz pod kosciol albo zapokaj do ksiedza na plebanie moze pare groszy dorzuci z tacy

Skoro dałaś ogłoszenie powinnaś się liczyć z faktem,że jakiś niedorozwój zadzwoni.Debili nie brakuje w tym kraju:(

Gość diadro
Lecz sie wa ri a tko niedou cz ona

a co ma wspólnego pozbycie się zalegającej rzeczy z żebractwem??Nie dolewajcie ludzie!

Gość gaga olala
a nie slyszeliscie o czyms takim jak "oddam - przyjme" ? niby tacy wszyscy ekologiczni..

a swoją drogą autorko-po jakiego grzyba odpisujesz na komentarze poziomu podwórka?

Gość diadro do roboty
do roboty!!!!!!!!!!!!!!

Gość diadro
A ty co jestes jakas ladz bizneswoman ze na wszystko cie stac?to bys na tym forum nie siedziala tylko na kanaryjskich wyspach sie byczyla paniusiu! W takim razie przyjmowanie lub oddawanie ciuszkow nie wazne czy rodzinie czy obcemu po dzieciach to tez wg ciebie zebractwo?lecz sie a obrazasz sama siebie

Gość autorko
nie na wszystko mnie nie stac ale wstyd by mi bylo dac ogloszenie do gazety ze przyjme za darmoche lozko dla dziecke i w dodadku ten ktos ma ci to jeszcze przywiesc. Dla mnie jestes prozna i tyle w temacie. A jak nie bedziesz miala na pieluchy to tez oglosisz sie w gazecie ze przyjmiesz pieluchy uzywane?;) ciuszki to ciuszki miedzy siasotra czy innymi domownikami, kuzynami mozna sie wymieniac ale dawac ogloszenie ze za darmoche wstyd. Chociaz moglabys napisac tam ze dasz co laska a nie do jasniewielmoznej pani jeszcze przywiesc maja to lozko masakra

Gość xyz razy dwa
Uwaga idioci! Czasem kogoś nie stać nawet na łóżko dla dziecka! Czasem możecie spotkać kogoś biedniejszego od Was! Czasem musicie zastanowić się nad swoim życiem i swoimi wartościami! Ale jak się nigdy nie przeżyło biedy vtylko mamusia i tatuś dawali wszystko czego się chce to pozniej jest sie takim prymitywem ktory nie zna zycia. Ale nie martwcie sie życie doświadcza każdego :) Czekajcie na tą chwilę z utęsknieniem. Powodzenia

Gość diadro
Dalam w watku skrocony opis rozmowy war iatko!za dowoz chcialam mu zaplacic a ze nie chcial kasy to mialam mu dac du py majac meza dziecko i kolejne w drodze?zastanow ty sie co piszesz! Ludzie oddaja sobie rozne rzeczy!nawet stare zakurzone lampy czy harlekiny!a jak ktos ma dziecko co juz wyroslo z danego rozm pampersow a ma ich w domu ze dwie paki to czemu ma ich komus nie oddac?lepiej wyzucc?jak moja corcia wyrastala z pampow to dzwonilam do domu dziecka by oddac maluchom-okazalo sie ze tam chyba maja tego za duzo bo nie chcieli! Bez komentarza!

Gość Walerianazjana
Sex Instructor ma racje. Jak człowieka nie stać na łóżka dla dzieci to trzeba cipe zakleić i się nie pruć.

Gość ja cie nie stac na lozko dla
3 letniej corki to po cholere znowu jestes w ciazy ??

Gość do xyz razy dwa
mi ani mamusia ani tatus nic nie dali, nic bo nie stac ich bylo. I znam wartosc pieniadza bo sama na niego pracowalam, a ten kto go nie zna to teraz prosi o dadki. Taka jest prawda widac ze autorka od wszystkich dostawala to co chciala i robi to dalej, dla niej nie jest wstydem prosic o lozko dla mnie by bylo ogromnym. Ja tez mam male dziecko niedlugo lozko bedzie niepotrzebne ale nikomu za darmo nie mam zamiaru dawac. Moge odsprzedac za niska cene ale tak jak i mnie nikt nie dal a na pieniadzach nie spie tak i ja bym nikomu zadarmo nie dala. Dla mnie jest to wstyd i ogromne ponizenie prosisc o lozko dla dziecka. Dwoje dziecie w domu...zal tylko tych dzieci

Gość nareszcie lato
Autorko nie przejmuj się tu tymi pełnymi jadu wypowiedziami,kipiącymi mądrością na poziomie deski klozetowej :) Taka mądra jedna z drugą a założę się że za darmowe próbki papieru toaletowego lub katalogu z dachówkami czy innym badziewiem -za przeproszeniem sra w gacie ze szczęścia :):):):).wYSTARCZY zajrzeć na topik darmowe próbki i gadżety ŻENADA PEŁNĄ GĘBĄ ŻEBRZĄ O WSZYSTKO i takie tu się właśnie wypowiadają :):)

Gość takie co zebrzą pełńa geba
jak to nazwalas to wlasnie autorka do nich sie zalicza a ten kto sam zarobil i zna wartosc pieniadza nie bedzie na zebry latal, no dla mnie to rowniez kwestia godnosci.

Gość nareszcie lato
Szkoda że nie mam takiego łożeczka .......Kiedyś wiele lat temu mamy oddawały jedna drugiej ciuchy czy łożeczko po swoich dzieciach koleżanko znajomym lub innym panią w ciąży,wózki też i co ??????????? Taka to zbrodnia????????????????? JAK BYM TU NAPISAŁA ŻE WYŚLĘ -ODDAM ZA DARMO WOREK PRÓBEK PERFUM,PODKŁADÓW,KREMÓW TO JUŻ WIDZĘ CO BY TU SIĘ DZIAŁO ,A WŁAŚCIWIE WSZYSTKO MI TO LEŻY W DOMU TE PRÓBKI ,BO NAZBIERAŁO MI SIĘ ICH PO ZAKUPACH CHCE KTÓRAŚ ???????????