Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhuman

m 175 cm i czuje sie jak smiec jak czytam wypowiedzi dziewczyn na portalach

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaak
Oj bo niestety tak jest , że jako obiekt zainteresowania szuka sie najnieodpowiedniejsze dla nas osoby. Ja sama mięrzę tak ok 168 cm. a nie maiłabym nic przeciwko nawet ciut mniejszszemu męższczyźnie. 175 cm to przecież jak najnormalniejszy wzrost. Pozdrawiam serdecznie autora topiku.

Gość lskodokajslankdsow
Mysle, ze wzrost jest mało istotny, gdy człowiek się zakocha. Ja mam 1,60, moj chlopak 175 i dla mnie on jest wysoki, nawet fajnie by bylo zeby byl troszke nizszy zebym go mogla wygodnie calowac na stojąco, a nie stawać na palcach:D a takie strasznie duze roznice (1,60 +190) wyglądają troszke śmiesznie i dziwnie, jakby tata szedl na spacer z córką. No ale milość nie wybiera. I zarzekanie się kobiet, że nigdy im sie nie spodoba ktoś niski (dla mnie niski facet ma 160 i mniej i znam takich, a jeden jest bardzo atrakcyjny i moglby miec kazda kobiete;) jest bzdurą :) więc nie przejmuj sie chłopie taką pierdołą, tylko bądź pewny siebie a wszystko Ci sie uda:)

Gość fgrt
cóż ci napisać ty byś chciał być wyższy ja niższa nie ma reguły i trzeba się zaakceptować i tyle.

Gość kartuzow
pieprzenie:O co to za wyzwanie niby? 160cm i facet 175? Ja mam 172cm, a moj M. 174cm. Ja chodze zawsze w butach na obcasach co najmniej 7cm i on zawsze jest nizszy. Mamy to w nosie.

Gość z tego wynika że najbardziej
wymagajace co do wzrostu faceta sa niskie dziewczyny te by zawsze chciały goscia powyżej 180 cm

Gość Navya
Bez przesady nie przejmuj się i już... na kafeterii jest wiele rózncych stereotypów które nie muszą być prawdziwe bo znam nawet facetów którzy mają powodzenie i są pewni siebie ze wzrostem 170 ,a nawet mniej ja bym spokojnie mogła być z facetem tak od 170

"A faceci nie chca grubych kobiet - taka sama dyskryminacja. Przestan jojczyc. " Bzdura. Jest masa facetów co lubią pulchniejsze kobiety, a i są nawet tacy co uwielbiają wieloryby. 🖐️ Poza tym waga jest w 99% przypadków wynikiem stylu życia, bo nawet mając predyspozycje do tycia można temu przeciwdziałać, a kurduplowatosci nie. 🖐️

Gość taka prawda....
jakbyś wyglądał jak ten "pierwszy lepszy przykad" James Dean to byś nie miał żadnych problemów i nawet nie zastanawiałbyś sie nad wzrostem;)

Gość lolisław
a ja mam 196 cm i mam was w dupie, pokurcze

i z całym szacunkiem, ale nie mogłabym być z facetem, który ma mniej - biorąć jeszcze pod uwagę moją miłość do obcasów :classic_cool:

Gość lolisław
nie dość, że każda laska niemalże komplementuje mnie jaki to jestem mega wysoki, to na takich wypierdków patrze z g ory jak Wielki Pan :D Którym w istocie jestem :D

Gość wielkienic
cholera, mam ten sam problem. tylko ze ja mam marne 169 cm, czyli max. 171 w buciorach. A do tego jestem chudy, blady i nudny :( Chyba przegralem życie

Gość Zwinny Johnny
Ja mam zadanie dla zawistnych koleżkow jak tez wyżej- znajdzcie mi "kalekiego"gostka 190+ który chcialby się zamienić na 178 :D Hehehehehe

Gość to wez sobie to
slabosc do obcasow ze soba , TYCZKOM MOWIMY DOBRANOC [czesc[