Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_chmurka_

Upiekłam ciasto, a teraz...

Polecane posty

Zaraz mnie szlag trafi, upiekłam ciasto dla swojego faceta, no dobra nie przepada za slodyczami ja to wiem, przywiozłam mu kawalek zeby sprobowal, a on na to, ze nie zje przeciez wiem ze nie lubi slodkiego i faktycznie nie zjadl.Dlaczego mi taka przykrosc zrobil;/, normalnie wyc sie chce, a to moje 3 ciasto zrobione...:(

Gość bogi...
Jesli wiedziałas ze nie przepada za słodkim to lepiej byłoby zrobic jakies danie...

Danie robie na jutro, pyszna karkoweczke. Mieso lubi, to wiem. Dobra nie lubi slodkiego, ale batoniki jakies tam je, to jaki problem ciasto sprobowac? a na loda nie zasluzyl;p

Karkóweczkę, boczek, szyneczkę a nawet udka! :) co te zakochane kobiety sa gotowe gotować, aby męskiemu Słoneczku zrobić przyjemność! Poświęcenie godne nagrody! Weźmie Cię... do kina, weźmie :) Co by miał nie wziąć. Aż taki nie jest. :p

Po cholerę robisz mu ciasto, skoro wiesz, że nie lubi słodkiego? :o A potem się żalisz, że nie zjadł. No śmieszne po prostu.

Gość jest cos czego ty nie
lubisz? moze mozdzku? moze czerniny? chcesz zeby ci ugotowal i kazal zjesc bo przeciez jak jesz schabowego to dlaczego nie mozdzek? albo zupe z kaczej krwi? jak nie lubi ciast to nie lubi a ty przestan strzelac fochem o cosco dobrze wiedzialas, ze tak bedzie :O

Gość kartuzow
ilez ta autorka ma lat?:D jak mozna piec ciasto dla kogos o kim wiemy, ze ciast nie lubi :O:D w glowie nie miesci sie... a potem karkoweczka? robisz za jego matke czy co?

Gość truskawkowapolewa
Może jeszcze spróbuje ciasta. Może w danym momencie nie miał na nie ochoty, ale później chętnie spróbuje. Na twoim miejscu nie złościłabym się na niego, najwyżej więcej będzie dla ciebie :)