Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja823

mąż mnie chyba pobił!!!

Polecane posty

Gość siri
do autorki: Kobieto czy do Ciebie nie dociera?! Twój mąż to alkoholik, wykolejony na maxa drań...Na co Ty czekasz? Byłaś gdzieś z tym pobiciem?! Jak nie to doczekasz się następnego lania! Tworzycie patologiczną rodzinę ! Ty jesteś już dobrze osobą współuzależnioną jak widzę...Gdzie Ty mieszkasz? Nie ma tam u Ciebie poradni , psychologów?!

Gość nie rozzummiemm
Weź mi wytłumacz, jakim cudem wyszłaś za kogoś takiego? :O

Gość zniecierpliwiony1
A dlaczego to kobiecie bić wolno a mężczyźnie nie?????? Wy naprawdę co poniektóre panie nie dziwcie się , jesteście same. Swoim lamentem ....naprawdę nic nie wskóracie.

Gość Jezuuu dziewczynoooo
autorka jest jebnięta i szkoda czasu na gadanie z nią :O dzieciak w kojcu, a tatuś rzuca mamusią o ten kojec, potem się szarpią na podłodze przy dziecku :O głupia suko, marnujesz życie swojemu dziecku, wyrośnie chore przez ciebie i twojego gacha, któremu uwielbiasz dawać dupy mimo iż traktuje cię gorzej niż gówno w kiblu najgorsze jest to, że autorka najprawdopodobniej jest osobą chorą, upośledzoną umysłowo, i nie zrozumie, co do niej piszemy :(

takich zgłoszeń mamy pełno. przede wszystkim to alkoholik, to choroba, nie maja sensu obietnice, trzeba leczyc, trzeba być konsekwentnym. bez alkoholu też jest taki agresywny?

Gość siri
do zniecierpliwiony: Żałosny z ciebie koleś!

Gość zniecierpliwiony1
No cóż .....dlatego właśnie pani jest samotna.A może pani liczy na jakiegoś masochistę?????Tyko .....to nie będzie normalny związek Może on nawet szukać takiej ,która bije mocniej. Jeśli pani będzie nadal nadawać na takiej fali...... to ja pani szczęścia nie przewiduję.