Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flottka1991

Wakacje w Polsce sa nic nie warte w stosunku do wakacji za granica

Polecane posty

Gość Flottka1991

A najlepsze jest to, ze sa czesto drozsze niz krajowe. No i ta niepewna pogoda. Trzeba byc naprawde upartym, zeby spedzac wakacje w tym nudnym kraju

Gość WAlex
A ja cie mam w dupie.

"A najlepsze jest to, ze sa czesto drozsze niz krajowe." Chyba chciałaś napisać zagraniczne. 🖐️

Gość Danke Szyn
No to wypierdalaj lotem błyskawicy do Libii i niech ci Kadafii wsadzi swoją pauke w odbyt skoro sie nie podoba to nitk cie tu nie trzyma glupia peezdo

Gość dvdfff
czasem zadziwia mnie tepota umyslowa wielu polskich debili.. jest na to rada autorzyno, jak ci sie nie podoba to wypiertalaj w podskokach, nikt cie tu na sile nie trzyma

Gość Flottka 1991
Ach , ponioslo mnie bo sie wkurzylam ! Oczywiscie zagraniczne chcialam napisac .

Gość TAK WYGLADA KULTURA
W TYM KRAJU dziewczyna wyraziła swoją opinię na jakis temat, w odpowiedzi dostała: A ja cie mam w dupie. No to wypie**alaj Kadafii wsadzi swoją pauke w odbyt glupia peezdo tepota umyslowa wielu polskich debili autorzyno, wypiertalaj w podskokach JESTEŚCIE BYDŁO BYDŁO BYDŁO

Gość Flottka1991
Corwa w tej Polsce jest zimno i deszczowo , co za kraj ?

Gość dctfsg
Autorka topiku napisała 4 zdania-w tym: "wakacje krajowe : nic nie warte.., trzeba być upartym..., nudny kraj.." Niech wypierdala w podskokach :D

Gość Flottka1991
Ty mnie tu nie mow , co ja mam robic ! Ty stulejarzu jeden !!

Gość leriiiiiiiiiaaaaaaaaa
moze to boli co autorka napisala, ale to prawda...jak ktos oszczedza caly rok na wakacje, a potem ma jechac nad morze i caly tydzien ma padac to dziekuje bardzo..lepiej wybrac tunezje czy majorke;)...

Gość dctfsg
Ale wakacje w wielu krajach Europy czy Afryki Pół. są porównywalne cenowo z Polskimi. Zatem jeśli ktoś je spędza w Polsce to moim zdaniem woli jednak spędzać je w Polsce. Ja osobiście też wole ciepłe, czyściutkie morze Adriatyckie,ale po prostu nad nie jade, a nie truje ludziom dupy,że moje jest lepsze

Co wy bredzicie:P?Ja od ponad 2 miesięcy nie spotkałem przypadku aby było dłuyżej niż 1 dzień nieba mocno zachmurzonego as przecież ostatnio nie leje tak długo:P.W ciągu ostatnich 2 miesięcy u mnie deszcz nie padał razem dłużej niż dobę:P.

Gość wefhiuerhfru
TAK WYGLADA KULTURA - popieram w 100% :o

Ja zawsze jeździłem za granice na wczasy, cenowo to samo a standard wiele wyższy. Teraz gdy mam małe dzieci zmuszony jestem gdzieś blisko i jedyny kompleks wczasowy który dorównał tym za granicą to sandra spa w pogorzelicy W tym roku jadę do sandry w karpaczu ale za rok hiszpania

Gość Ufojta.pl
Cudze chwalicie swego nie znacie. Polska to cudowny kraj. Tylko trzeba wybrać odpowiednie miejsca, godne uwagi do jej poznania. Pozdrawiam Ufojta.pl

Gość to wszystko wina Tuska
W tej Polsce to ani pracy ani godziwych zarobków ani nawet wakacyjnej pogody. W każdym normalnym kraju podatki są niższe a pogoda lepsza.