Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dla mnie kobieta

pieklo tu na ziemi

Polecane posty

Gość a dla mnie kobieta

pragne do obledu w kazdym aspekcie, nie tylko fizycznie nawet nie umiem tego opisać - to jest jakas pieprzona chemia czy jak wy kobiety to nazywacie sa zareczeni, razem od kilku lat a ja przez ten czas mialem kilka zwiazkow i zawsze ja w glowie jest sliczna, ma buzke jak aniolek ale to zadna seksbomba, kobiety z ktorymi bylem mialy cialo jak z okladki a ja ciagle chce tylko jej co smieszne czasem mam wrazenie ze ona tez cos do mnie czuje coś - no wlasnie ja sam nie wiem jak mam nazwac to "cos' z jednej strony pragne jej ciala, chce ja całowac , trzymac w ramionach z drugiej chce ja głaskac po włosach, przytulic tak zwyczajnie nie wiem co w niej jest takiego, moze te jej oczy, po prostu bije od niej cos tak dziwnego, jakies cieplo, obietnica przyjemnosci, przyciaga jak magnes jestem w piekle czy ktos przezyl cos podobnego? dodam ze jestem w zwiazku, z piekna kobieta, przez jakis czas bylo ok teraz znow mysle tylko o P. czasem kiedy jestem u nich i zostajemy na chwile sam na sam mam wrazenie ze sie nie opanuje, przyciagne ja do siebie, wpije sie w te jej slodkie usta i zedre z niej ciuchy, ale potem jakos wracam do rzeczywistosci, boje sie ze sie od tego nie uwolnie, jesli nie bede jej mial czasem mysle ze ona wie dokladnie jak na mnie dziala, ociera sie niby przypadkiem przechodzac obok a we mnie wszystko drzy, a moze nie wie? co ja mam robic?! tak wiem ze to jest CHORE

Gość a dla mnie kobieta
zapomnialem napisac o kogo chodzi - o kobiete mojego brata

Gość a dla mnie kobieta
vero a dlaczego pytasz? paulina to nie jedyne imie na p ;)